Evo kako je zanosna Monika Beluči izgledala pre 30 godina

0
1298
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Monika Beluči ne prestaje da zadivljuje . Ako i dalje sumnjate da li je italijanska diva prirodno lepa, pogledajte njen fotografije pre 30 godina.

 

Monika sa 18 godina

 

– Svi govore da je imala plastične operacije, ali pogledajte njene usne i kosu- stao je u odbranu lepote svoje ćerke glumičin otac Paskal Beluči.

 

I njena mama, Brunela Beluči, ne krije da je ponosna na svoju ćerku.

 

– Sreća je pa nismo imali još dece jer bi sigurno bili ljubomorni na Moniku– rekla je ona.

 

A Monika je lepotom osvajala od detinjstva. Kad je imala 12 godina stranci su  je zaustavljali na ulici, nudili joj milione i  život u inostranstvu. Konobari u restoranima joj nisu naplaćivali jer im je bila čast da jedna takva lepotica posećuje njihove lokale.

Pažnju je privlačila i u školi, a njeni učitelji su otkili da je Monika bila toliko lepa da ih je dekocentrisala.

71148_p-profimedia0137577603_630x0

 

Lepota u malom mestu bila je veliki problem.

 

– Kada sam je jednom pitao zašto se ne druži s prijateljima na trgu, rekla mi je: „svi me gledaju, muškarci, žene, deca. Sramota me je“ – priča njen otac.

 

Da bi sakrila lepotu, Monika se oblačila kao dečak. Ali takva lepota nije mogla da ostane u malom italijanskom gradu, svet je upoznao Moniku Beluči i zavoleo je.

Danas je uz Sofiju Loren najlepša italijanska glumica u istoriji, a uskoro ćemo je u novom filmu o Džejmsu Bondu gedati kao Bondovu devojku, najstariju, ali i najlepšu među glumicama koje su se ikada našle u ovoj ulozi.

Autor:zena.blic.rs

Foto: copyright Profimedia.rs/privatna arhiva

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR