Grocka info sajt ubedljivo najčitaniji na opštini, konkurencije gotovo da nema

0
1174
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Grocka Info postoji 3,5 godine i bila je prvi informativni sajt na teritoriji naše opštine, i nastavlja da bude uzor ostalima, posebno bledim kopijama koje pokušavaju da nas prate, bili smo prvi ali smo i dalje najbolji i najčitaniji.

Nije dovoljno staviti prefiks ili sufiks na neki brend i postati bolji nego original. Potrebno je biti dosledan, biti efikasan, i naravno biti objektivan.

Naravno, da nije lako biti uspešan u maloj sredini koja je puna zavidnih ljudi, preskočiti svaku prepreku, a dočekati se na noge, primiti udarce, a ne posrnuti, mi mislimo da smo uspeli u tome, a očigledno da to misle i naši čitaoci.

Pokušali smo da sa svima budemo u korektnim odnosima, i u većini slučajevima smo uspeli, imamo odličnu saradnju sa svim odborničkim grupama u SO Grocka, ali i sa vanparlamentarnim strankama, nevladinim sektorom, društvenim institucijama na teritoriji naše opštine.

Grocka info sajt ubedljivo najčitaniji na opštini, konkurencije gotovo da nema, u zbiru naših profila, grupa i stranica prati nas preko 42.000 korisnika fejsbuka, što znači da u proseku mesečno naš sajt ima čitanost oko 150.000 pregleda, evo i tabele koja govori o nadmoći našeg portala na lokalu.

 

Najbolji

FB stranica FB profil FB Grupa Twitter Alexa Rang **
Grocka Info     6 654+

   3332

4 663 +               1 103 25.900 513 1002
Nasa Grocka Info 2 778 Nema 10 510 43 1502
Grocka.rs 1.167 3 622 3 802 30 12 341

Kada pogledate tabelu manje-više je sve jasno, brojke govore sve.
strelicagrockainfo

Osvrt na 2014.

Tekstovi objavljivani na našem sajtu su bili izrazito čitani, međutim pokazalo se da su najčitaniji oni koji imaju veze sa običnim čovekom i njegovim problemima.

Pozitivne priče i uspesi pojedinaca i kolektiva su bili čitaniji od političkih prepucavanja i saopštenja.

Prošlu godinu ipak je obeležile polave, i vrlo posećene manifestacije GO Grocka, naročito Plivanje za Krst Časni i Gročanske svačanosti.

Planovi u 2015

Grocka info će u 2015 više bazirati na lokalne i gradske vesti, a smanjiće broj vesti koje ne dolaze sa naše opštine. Jedino će zadržati količinu vesti iz rublike “Lepota i zdravlje“, kao i iz rublike “Zanimljivosti“ i na taj način još više približiti naš sajt čitaocima sa naše opštine.

Hvala

Redakcija Grocka Info portala se zahvaljuje svima, a posebno čitaocima koji su nam dali poverenje, zahvaljujući Vama mi i dalje radimo i postojimo.

Takođe se zahvaljujemo našim čitaocima koji nam dostavljaju informacije, probleme, uspehe koje mi sa zadovoljstvom objavljujemo, jer svaki Vaš uspeh ili problem je zapravo zajednički. Zajedno slavimo uspehe, ali zajedno rešavamo i probleme.

U novoj godini želimo Vam sve najbolje, ali pre svega zdravlja, ukoliko imate to ostalo će doći nekako.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR