GROCKA: Radionica kulinarstva tokom decembra

0
697
NextWEB hosting
NextWEB hosting

BEOGRAD – Centar za kulturu Grocka organizovaće svake subote tokom decembra, od 15 do 17 sati, radionice kulinarstva i prezentaciju kuhinja i kultura Indije, Meksika, Švedske i Japana, saopštio je danas taj centar.

Radionice kulinarstva održavaće se u trpezariji osnovne škole „Ilija Garašanin“ u Grockoj i to 6. decembra – indijska kuhinja, 13. decembra – meksička kuhinja, 20. decembra – švedska kuhinja i 27. decembra – japanska kuhinja.

Na svakoj radionici pripremaće se po tri nacionalna jela, a posle radionice, od 18 sati, posetioci će moći da degustiraju pripremljenu hranu i pogledaju program kojim će biti predstavljena kultura te zemlje.

Program realizuje Centar za kulturu Grocka u saradnji sa ambasadama Indije, Meksika i Švedske, OŠ „Ilija Garašanin“ u Grockoj i Kendo klubom Beograd.

Svi koji žele da učestvuju u radu radionicie mogu se obavestiti u Centru za kulturu Grocka, Rančićeva kuća, Majevička 9 u Grockoj, na telefon 011/ 850 23 21 ili mogu da kontaktiraju organizatora programa Katarinu Janković na mobilni telefon 064/ 065 04 53 ili putem mejla katarina.jankovic@kulturagrocka.rs.

Tanjug Foto video Tanjug/ arhiva

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR