KALUĐERICA: POSTAVLJEN NOVI VIDEO NADZOR ZA ŠKOLE

0
1103
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Predsednik Gradske opštine Grocka Stefan Dilberović, i članovi opštinskog veća Zoran Markov i Živadin Mitrić obišli su u prepodnevnim časovima OŠ „Aleksa Šantić“, gde su imali sastanak sa direktorom škole Radivojem Miljićem, kao i direktorom OŠ „Miloje Vasić“ Nebojšom Trifićem.

 

Povod posete je obnavljanje postojećeg video nadzora u OŠ „Aleksa Šantić“ gde je postavljeno dodatnih 16 kamera, kao i postavljanje dodatnog video nadzora u OŠ „Miloje Vasić“, gde će biti ugrađeno još 9 video kamera. Finansiranjem video nadzora sada se postigla apsolutna bezbednost dece koja pohađaju ove škole, a i prevetnivno se sprečavaju incidenti koji su na ovim mestima bili učestali.

 

Opština Grocka započela je akciju uvođenja video nadzora u svim školama na našoj teritoriji, a do sada je video nadzor dobila OŠ „Nikola Tesla“ u Vinči, područna škola u Vrčinu, dok je u Kaluđerici u obe škole obnovljen i nadograđen postojeći sistem. Gradski sekretarijat za obrazovanje finansirao je uvođenje video nadzora u OŠ „Ilija Garašanin“ u Grockoj. U narednom periodu planirano je postavljanje kamera u OŠ „Mića Stojković“ u Umčarima, i u OŠ „Ivo Lola Ribar“ u Begaljici.

 

Predsednik opštine Stefan Dilberović i direktori škola u zajedničkoj izjavi rekli su da je ovo pravi vid saradnje opštine i škola, kao i da je do sada dosta urađeno na bezbednosti dece. Predsednik je iskazao zadovoljstvo što se posle dužeg perioda vide pravi pomaci po pitanju bezbednosti najmlađih sugrađana, a da će opština u skladu sa svojim mogućnostima i dalje pomagati. Takođe, predsednik je izrazio zahvalnost i sekretarijatu za saobraćaj, kao i sekretarijatu za obrazovanje sa kojima opština ima odličnu saradanju, a sve u cilju boljeg školovanja naših najmlađih.

 

DSC_0396 DSC_0397 DSC_0398 DSC_0399 DSC_0411 DSC_0418 DSC_0422 DSC_0423 DSC_0426

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR