Savet profesionalne šminkerke: Kako da se našminkaš za Novu Godinu?

0
NextWEB hosting

Bliži se nova godina i većina ženske populacije se sa ushićenjem  sprema za ovo veče, kada u ponoć želimo da blistamo i narednu godinu dočekamo kao najlepša verzija sebe. Pored posebne toalete , devojke razmišljaju i kako će se našminkati, a da to ne bude regularna dnevna šminka ili za uobičajene izlaske.

Kakvi su trendovi ove godine, kao i saveti za novogodišnju šminku  upitali smo profesionalnu šminkerku Anu Spajić.

– Spremanje za novogodišnji doček zaista jeste posebno. Kada šminkam devojke želim da ispoštujem njihove želje, ali i da im dam smernice. Što se tiče ruža u trendu su sve nijanse od koralnih do bordo. Za koju god nijansu crvenog ruža da se odluče neće pogrešiti. Ipak bez preteranog sjaja. Sada su moderne mat varijante ili sa vrlo malo sjaja na usnama. Kada su oči u pitanju naše devojke vole šljokice,ali bih preporučila da ne preteruju sa tim. Diskretan sjaj na očima, kao i pažljivo odabrane veštačke trepavice, učiniće da izgledate glamurozno. Takođe i dalje su aktuelne i mogu biti dobar izbor  za ovo veče i tzv. „smokey eyes“ koji podrazumeva tamnije senke na očima – kaže ona.

U novogodišnjoj noći bez preterivanja i sa merom i sigurno ćete blistati. Ukoliko niste sigurni da li ćete umeti možda je najbolje da i vi potražite profesionalca kao što smo učinili mi.

Izvor: Pravda/Marija Gojković

(Foto: Pravda)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

three × 3 =