TVRDE DA DRŽE SRBIJU U ŠACI: Srpski hakeri tvrde da su ukrali JMBG „gotovo svih građana“

0
815
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Petorica mladih srpskih hakera provalila su u državni sistem i uzela JMBG gotovo svih građana Srbije. Ili barem tako tvrde. „Držimo celu Srbiju u šaci. Imamo gotovo sve podatke o srpskim stanovnicima počevši od JMBG-a pa do toga šta rade, gde žive, brojeva telefona“, piše u mejlu koji je dobila redakcija „Blica“.

Hakeri kažu da „narod treba da vidi koliko je negova privatnost ugrožena“

Redakciji „Blica“ kao dokaz su stigle tabele sa podacima građana Novog Beograda, Voždovca, Novog Sada, Jagodine… Evo kakve su namere hakera.

 

„Ove podatke pokazujemo i objavljujemo u javnost iz vise razloga. Prvi i glavni razlog je to sto naša sajber policija juri isključivo srpske hakere dok albanske ignoriše. Sada će imati vise nego konkretan razlog da nas traže, ali će za džabe izgubiti vreme“, navodi se u mejlu.

 

Prvi spisak koji su nam hakeri poslali – Kliknite za uvećanje (+/-)

Drugi razlog je, pišu hakeri, što narod treba da vidi koliko je njegova privatnost u ovoj zemlji ugrožena i kako uz pomoću ovih podataka mogu da se dobiju apsolutno sve informacije o njima.

 

Drugi spisak koji su nam hakeri poslali – Kliknite za uvećanje (+/-)

„Treći razlog je taj da država vidi i posle više upozorenja SHVATI da im je zaštita sistema SLABA i da oko toga moraju da povedu još mnogo računa“, navodi u mejlu petorica hakera koji za sebe kažu da su stariji od 19 godina.

 

Treći spisak koji su nam hakeri poslali – Kliknite za uvećanje (+/-)

Četvrti spisak koji su nam hakeri poslali – Kliknite za uvećanje (+/-)

 

Peti spisak koji su nam hakeri poslali – Kliknite za uvećanje (+/-)Ovde potpis

 

 

Šesti spisak koji su nam hakeri poslali – Kliknite za uvećanje (+/-)Ovde potpis
Izvor i foto:blic.rs

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR