UBIJA SEBE PREJEDANJEM: Osećam se kao čudovište, ispovedila se žena od 300 kila (VIDEO)

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Amber je zvezda treće sezone rijaliti emisije „Moj život sa 300 kilograma“ i priznaje da „ubija sebe prejedanjem“. Zbog svojih kilograma, jednostavne radnje za nju predstavljaju veliki rizik

Amber je iz Oregona, ima 24 godine, i živi sa roditeljima i dečkom. I da, Amber ima 300 kilograma.

Ona je zvezda treće sezone rijaliti emisije “Moj život sa 300 kilograma“, koja se emituje na kanalu TLC. Njena gojaznost je dosegla te mere da nije u mogućnosti da hoda i stoji uspravno više od nekoliko minuta. Amber će u toku ovog serijalaotići na komplikovanu operaciju, kako bi mogla da promeni svoj život na bolje, i kaže da nije sigurna da može sve da preokrene sama.

Amber, koja priznaje da “ubija sebe prejedanjem” je napustila koledž i posao, a operacija će joj pomoći da nastavi sa obrazovanjem. Zbog svojih kilograma, ona ne može ni da se kupa stojeći, a i jednostavne radnje kao što su odlazak uz i niz stepenice predtsavljaju veliki rizik po nju, jer lako može da izgubi ravnotežu.

Osećam se kao čudovište, odvratno je. Osećam se kao da sam izneverila i sebe i svoje roditelje – dodaje Amber na kraju intervjua.

(Telegraf.rs)

foto Printskrin: Youtube/eda edali

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR