UŽAS: U slupanom “golfu” nađeno telo nestale starlete

0
NextWEB hosting

Policija je danas pronašla slupani “golf”, bosnaskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača – Kuzmin. U vozilu je nađeno telo ženske osobe, a policija veruje da je reč o nestaloj pevačici Slađani Guduraš (27), ekskluzivno sazanaje “Blic”.

Slađani se izgubio svaki trag nakon što je prešla granicu Srbije i BiH

Pretpostavlja se da je reč o saobraćajnoj nesreći i da je devojka sletela sa puta i automobilom upala u kanal. “Golf” je nađen na mestu koje je zbog gustog rastinja slabo vidljivo.

 

Slađana Guduraš je od 10. decembra bila nedostupana na svim telefonima. Njeni prijatelji su sledećk dana prijavili njen nestanak policiji strahujući da je Slađana kidnapovana.

 

Tragajući za nestalom starletom policija je napravila rekonstrukciju njenog kretanja na dan nestanka. Utvrđeno je da je celi dan boravila u svom butiku u Bijeljini i da se oko 16.30 časova uputila za Beograd. Granicu je prešla na Rači u automobilu “golf 5”, što su oko 18 časova snimile i nadzorne kamere Granične policije BiH. Sa njenim nestankom upoznat je i MUP Srbije koji se odmah uključio u potragu.

Sa Đusom snimila pesmu “Silikoni i kubici”

Prema pisanju portala Novi.ba, Guduraševu je neprestano maltretirao bivši dečko. Početkom decembra, tokom boravka u Sarajevu, pevačica je napadnuta u hotelu, nakon čega je reagovalo obezbeđenje. Njeni

 

Njena Majka Jelka Pantić izjavila je juče za “Nezavisne novine” da je prolazi kroz košmare.

 

– U prvi mah sam smatrala da je to bezveze, poslje sam shvatila da je to ozbiljno. Ne znam ni šta da mislim ni šta da radim, ni kud da idem. Ništa ne znam. Ako je mrtva neće ni mene biti – reči su njene majke.

Izvor:blic,rs

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

1 × two =