BEOGRAD: Doček obeležile tuče, u 6 nezgoda ima 11 povređenih , dete teže povređeno od petarde

0
NextWEB hosting

BEOGRAD – U šest saobraćajnih nezgoda u Beogradu noćas je povređeno 11 osoba, izjavila je Tanjugu doktorka Nada Macura, ističući da su lekari te službe imali puno posla tokom novogodišnje noći.

“Bilo je puno intervencija zbog osoba u alkoholisanom stanju, povređenih u tučama, ma svega je bilo”, kaže Macura dodajući da, ipak, nije bilo povreda zadobijenih upotrebom vatrenog i hladnog oružja.

Macura je istakla da su lekari Hitne pomoći vredno radili i imali noćas 142 intervencije, od čega 57 na javnom mestu.

U Kikindskoj ulici u Borči je nekoliko minuta pre ponoći povređen petardom trinaestogodišnji dečak, koji je sa teškom povredom oka zbrinut u Klinici za očne bolesti u Pasterovoj ulici.

Kada je reč o saobraćajnim nezgodama, u njima su učestvovala čak tri taksi vozila.

U nezgodi oko 20.43 sata u ulici Borisa Kidriča u Borči povređene su dve muške osobe, zatim oko 22.30 na Kružnom putu ka Resniku povređen je vozač, u 22.39 na uglu Pop Stojanove i Kajmakčalanske povređeni su vozač i putnik u taksiju.

Takođe, u oko pola 11 na uglu Aljehinove i Ratka Mitrovića povređen je vozač taksija, zatim nešto posle jedan čas na uglu Zrenjaninskog puta i ulice Grge Andrijanovića su povređene četiri osobe u taksiju.

Oko tri sata ujutru na uglu Slanačkog puta i Višnjičke ulice povređen je motociklista.

Skoro svi povređeni su zbrinuti na VMA.

Macura je rekla da su pomoć lekara Hitne pomoći tražili skoro svi hronični bolesnici.

Tanjug video skrinšot ilustracija

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

2 × 2 =