Hrvati uzvratili listom: Ovo su Srpkinje na koje se najviše “ložimo”!

0
NextWEB hosting

Nakon pisanja srpskih medija o Hrvaticama koje Srbi smatraju najpoželjnijim, hrvatski portal “Jutarnji.hr” odlučio je da sprovede glasanje o tome ko su Srpkinje na koje se najviše pale Hrvati.

Na listi predloga su se našle poznate srpske sportistkinje, glumice, manekenke i starlete. Evo njihovih predloga sa dodatnim objašnjenjima.
Ana Ivanović. Popularna srpska teniserka. 27 godina. Nedavno je novinske člankle punila zahvaljujući aferi s fudbalerom Bastianom Švanštajgerom.

Bojana Krsmanović. 24-godišnja srpska manekenka. Zbog zanosnih oblina (“Govorili su mi da smršam, ali ja volim ženske obline i smatram da su one plus”), ali i madeža iznad gornje usne, nazvana i “srpskom Sindi Kraford”. Pored ove liste, nalazi se i na “Gentleman’s Choiceu.

Jelena Ristić, odnosno Đoković. Inače ekonomiskinja. Supruga Novaka Đokovića s kojim je nedavno dobila sina.

Jovana Švonja. Manekenka koja sve više privlači pažnju svetskih medija. Nedavno se na Fejsbuku pohvalila vereničkim prstenom fudbalera Filipa Đorđevića.

Katarina Radivojević. Poznata srpska glumica. Gledali smo je u filmovima “Zona Zamfirova”, “Čarlston za Ognjenku”, i drugima. Ima 36 godina i živi u Beogradu.

Milica Dabović. 32-godišnja srpska košarkašica. Često obožavatelje na društvenim mrežama počasti seksi fotkama, a nekoliko puta našla se u pravom “dvoboju” za titulu najlepše s Antonijom Mišurom.

Nataša Bekvalac. Popularna srpska pevačica. Ima 36 godina. Jedna je od omiljenih plavuša srpskih medija.

Stanija Dobrojević. 30-godišnja srpska starleta. Poznata po učestvovanju u Farmi i Survajver koja čitavu regiju redovito zabavlja polugolim fotkama na društvenim mrežama.

Suzana Mančić. Slavna loto devojka. Takođe popularna srpska glumica i pevačica.

Teodora Tea Berić. Srpska manekenka jedna je od omiljenih onima koji posećuju “Gentleman’s Choice”.

Izvor: Jutarnji.hr, Telegraf.pressonline.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

eighteen − four =