NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
“Kinezi” iz Boleča

“Kinezi” iz Boleča

0
1023
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Najveći nezavisni kineski proizvođač automobila GWS stigao je na tržište Srbije sa dva modela – “Great Wall Hover H6 – SUV” i” Steed 5 – pickup”

NAJVEĆI nezavisni kineski proizvođač automobila “Great Wall Motors” (GWS) stigao je na tržište Srbije uvođenjem dva modela koja se već prodaju na najvećim tržištima sveta – “Great Wall Hover H6 – SUV” i” Steed 5 – pickup”.

Ekskluzivni distributer vozila “Grejt vola” za tržište Srbije je “GWS Auto Group”, s novootvorenim prodajno-servisnim salonom u Boleču.

– Otvaranjem servisno-prodajnog centra i lansiranjem “Great Wall” brenda, ušli smo na velika vrata na srpsko tržište, za koje smo sigurni da će dobro prihvatiti naša vozila. Pored atraktivnog SUV modela, u ponudi imamo i “Steed 5”, pikap model visokih performansi i modernog dizajna koji je namenjen komercijalnoj upotrebi. GWM automobili zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta, dok su istovremeno cenovno prilagođeni mogućnostima domaćeg tržišta – rekao je Radovan Berić, direktor “GWS auto-grupe”.

“Hover H6” je SUV poslednje generacije koji je više od decenije najprodavanije vozilo u ovoj kategoriji u Kini. Ovaj automobil na srpsko tržište dolazi u dve varijante – sa 2.0 turbo dizel motorom od 143 ks i 1.5 turbo benzinskim motorom sa 143 ks. “Steed 5” je pikap i raspolaže s dizel motorom od dva litra i pogonom na četiri točka (4×4). Već godinama je u vrhu po prodaji u Kini, Italiji, Australiji i Južnoj Africi. GWM je jedini proizvođač automobila iz Kine koji ima postrojenje za proizvodnju vozila u EU i, tačnije u Bugarskoj.

Na taj način kupcima ovih vozila osigurane su brza dostupnost rezervnih delova i tehnička podrška

Izvor:novosti.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR