Nedeljni horoskop od 11. do 19. januara

0
763
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Šta vam zvezde donose u narednoj nedelji?

OVAN

Ona: Mars u odnosu sa Npetunom donosi vam konfuznu nedelju u kojoj vam je racionalnost umanjena. Zadrvstveno treba da se čuvate trovanja, ali i obolenja na nervnoj bazi. Veoma ste osetljivi i nije najbolji momenat da donosite važne odluke. Skloni ste razočarenjima na emotivnom planu.

On: Mars u dvanaestom polju doprinosi depresivnim raspoloženjima, pa vam sve deluje teže nego što jeste. Vaša racionalnost je umanjena, pa ste skloni zabludama. U ljubavi jedna prijateljska Vodolija želi bolje da se upoznate. Poslušajte savet prijatelja u vezi sa poslom.

BIK

Ona: Venera u desetom polju doprinosi da imate više poslovnim obaveza, ali i ambicija. U ljubavi možete da očekujete situacije u kojima ćete morati da razrešite sve zablude. Moguće je da ste bili u zabludi u vezi sa jednom dragom osobom. Vodolija vam nudi poslovnu saradnju.

On: Venera u Vodoliji donosi vam više prilagođavanja na poslu, ali i obavezu da naučite nešto novo. Vi morate da se menjate iako vam to sada ne odgovara, Nije najidealniji period za razumevanje sa partnerom, tako da će vam biti teško da pronađete zajednički jezik. Ako ste slobodni, moguće je da je za vas zainteresovana prijateljica.

BLiZANCI

Ona: Merkur u devetom polju ukazuje da je odličan period za putovanja. Mars u desetom polju pojačava tenzije na radnom mestu, pa ćete imati konfrontacije. Teško podnosite kritike i bilo kakva naređenja. Imaćete povremeno utisak da niko ne razume vaše potrebe.

On: Planete u devetom polju uslovljavaju vašu potrebu da promenite sredinu i otputujete. To bi vam najviše prijali. U tokum predstojećih dana suočićete se sa nejasnim poslovnim situacijama. Usled nerazumevanja sa saradncima imaćete konflikte. Nije dobar trenutak da donosite odluke na radnom mestu. Suzdržite se pogrešnih poteza.

RAK

Ona: Pozicija Saturna donela vam je novi ciklus promena na poslu, uz više prilagođavanja. To nije loše ali ćete mnogo toga morati baš da zaslužite. Prekontrolišite svoje zdravje. Moguće je da ćete čuti za neko nasledstvo. Muškarac Vodolija želi da flertuje sa vama.

On: Planete u osmom polju donose vam potpuno novi pogled na svet. Sve sagledavate sa filozofske strane. Na poslu predosećate da dolaze velike promene i na to treba da budete spremni. Od ove godine znatno više pažnje treba da posvećujete svom zdravlju.

LAV

Ona: Planete u Vodoliji stavljaju vas u čudnu emotivnu situaciju. Mnogi muškarci obigravaju oko vas ali delujete nezainteresovano. Najvažniji vam je posao. Imate snažan uticaj na mišljenje drugih ljudi. Biće vam zanimljivi muškarci vazdušnog znaka.

On: Usled prolaska planeta kroz Vodoliju, veoma ste traženi. Mnoge ženske osobe žele bolje da vas upoznaju. Imate nejasan odnosa sa jednom Ribom. Ukoliko se bavite pitanjem nasledstva, vodite računa da vas neko ne obmane. Januar doprinosi tome d aimate više poslovnih obaveza.

DEVICA

Ona: U ovom periodu najviše vam prija kreativan rad. Imaćete uspeha na poslu i dobiti ponudu koju ste očekivali ili barem pozitivne kritike. Na emotivnom planu niste u najboljem periodu za početak nove ljubavne veze. Ako ste u braku ili u dužoj vezi, prolazite kroz krizu.

On: Neptun iz Riba vam ne odgovara pa prolazite kroz period u kome vas mnoge bliske osobe kritikuju. Ako imate partnera, od njega će biti učestale kritike. Merkur u šestom polju donosi vam dobre izglede na poslu. Prihvatite saradnju sa Vodolijama.

VAGA

Ona: Venera u petom polju doprinosi da se lako zaljubljujete. Prija vam provod i veoma ste zabavni u ovom periodu. Mars u šestom polju donosi vam neslaganja na radnom emstu. U emotivnom smislu ste veoma konfuzni po pitanju osobe vodenog znaka.

On: Venera u petom polju ukazuje da vam provoda sigurno neće nedostajati. Planete doprinose da se dobro zabavljate gde god se nalazite. Na poslu ćete imati česte nesporazume usled uticaja Marsa. Poslovna partnerstva su na testu, ako i Vage koje imaju brakove.

ŠKOPRIJA

Ona: Planete u četvrtom polju donose vam više porodičnih dešavanja. Međutim, Mars na vrhu petog polja ukazuje da ćete više razmišljati o emocijama tokom narednog perioda. Na poslu vam sledi izazovan period sa raznim konfuznim situacijama.

On: Mars u odnosu sa Neptunom čini vas zbunjenim ali i inspirisanim za nove ideje na poslu. Veoma ste kreativni i romantični, ali u isto vreme i ranjivi. U porodici imate lošije odnose sa Vodolijama. Čuvajte se pogrešnih poteza na poslu.

STRELAC

Ona: Lepe planeta u rećem polju ukazuju da je pred vama period sa zanimljivim pozivima i SMS porukama. Mnoge muške osobe će vas obradovati sa svojim javljanjem. Pod uticajem Marsa vi ste nestabilni zbog dešavanja unutar porodice. Očekuju vas bolje poslovne vesti.

On: Mars u Ribama unosi nervozu u vaš život i to zbog dešavanja unutar porodice. Nije najbolji period za rešavanje stambenog pitanja. Sedmicu treba da iskoristite za rešavanje papirologije i da porazgovarate sa osobama sa kojima dugo nameravate.

JARAC

Ona: Nova pozicija Saturna donosi vam period u kome je potrebno više da se bavite sobom. Okupirani ste i finansijskom situacijom i Vodolija će vam ponuditi saradnju. Na poslu je idealan trenutak da pokažete inicijativu u svoje organizacione sposobnosti.

On: Saturn u polju tajni čini vas osetljim i više poučenim u sebe. Najradije biste pobegli od svih i odvojili vreme samo za sebe. Na poslu dolaze bolji dani za vas, sa pozitivnim razvojem dešavanja. Očekuje vas veća zarada posredstvom osobe vazdušnog znaka.

VODOLIJA

Ona: Pozitiavan uticaj planeta donosi vam neočekivane susrete koji će biti značajni za vas u narednom periodu. Otvoreni ste za ljubav i veoma harizmatično delujete na osobe suprotnog pola. Nepovoljna je nedelja za finansijska ulaganja.

On: Pod uticajem Venera lako je ostati oduševljen u vašem društvu. Podrška planeta utiče na pozitivan razvoj događaja u vašem životu. To se odnosi i na privatan i emotivan plan. Igrajte igre na sreću.

RIBE

Ona: Venera u davanestom polju donosi vam tajne simpatije i osećanja koja skrivate. Privlače vas misteriozne osobe i neisitražena mesta. Imate podršku prijatelja na poslu. Mars u vašem znaku probudio vas je iz zimskog sna, pa ćete mnogo dinamičnije živeti u narednom periodu.

On: Kako vam je Mars došao u posetu, pristigle su i tenzije. Međutim, to vas je navelo na akciju. Vaša potreba da dominirate osetiće se na svim životnim poljima. U ljubavi prolazite kroz čudan period preispitivanja svojih osećanja.

(pressonline.rs)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR