Nedeljni horoskop za period od 25. do 31. januara

0
1081
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor i da udvostručite svoje rezultate. Okupirani ste obavezama, ali pokušajte da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena za sve aktivnosti. Ne ulazite u rasprave sa kolegama, pogotovo ukoliko je atmosfera na radnom mestu neprijatna. Mogući su susreti sa osobama koje rade za strance.

Ljubav – Nema razloga za lažnu skromnost ili nesigurnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem u pravom trenutku, kada se to od vas očekuje. Jedna Vaga s posla je zainteresovana za vas.
Zdravlje – Glavobolju ne rešavajte lekovima već potražite uzrok.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Neko ugrožava vaše poslovne interese, zbog čega bi trebalo da prihvatite poziciju koju vam nameću saradnici. Uporno pokušavate nekom da nametnete svoju volju, ali sve više shvatate da ćete morati da se prilagodite novim uslovima rada. Pozicija Jupitera krajem januara doneće vam nekoliko novih mogućnosti na poslovnom planu.
Ljubav – Na zaobilazan način možete da ostvarite ljubavne namere, ali nemate volju da se angažujete pred bliskom osobom, kao da tražite novu motivaciju ili očekujete impuls s druge strane.
Zdravlje – Manji problemi sa urološkim organima, infekcijama i bakterijama.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Nepotrebno ulećete u nečiju poslovnu zamku i preuveličavate svoje intelektualne sposobnosti. Zbog nesporazuma sa saradnicima bićete primorani da prihvatite skromnije poslovne mogućnosti. Bitno je da sačuvate dostojanstvo i dobro raspoloženje. Dobro se slažete s Vagom i Ovnom. U ovom periodu srešćete se sa osobom koja vam je obećala zajednički posao.
Ljubav – Ne opterećujte se previše razmišljanjima o partnerskom odnosu koji je pod znakom pitanja, a pokušajte i da ne pravite planove za naredni period.
Zdravlje – Budite pažljiviji u saobraćaju.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Delujete energično pred okolinom i, zahvaljujući velikom samopouzdanju, u poslovnim pregovorima preuzimate važnu. Zbog uticaja Meseca bićete izuzetno praktični i spremni da uđete u posao koji će vam doneti dobru reputaciju i mogućnost čestih odlazaka u inostranstvo. Bitno je da dobijete dozvolu od pretpostavljenog u vezi s nekim novim poslom. Strelac pokušava da vas nagovori na novi poslovni aranžman.
Ljubav – U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu ili glavnu ulogu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite partnera neobičnim idejama.
Zdravlje – Dobro se osećate.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Neko će vam ponuditi izvesnu poslovnu uslugu koja će vas obavezati na određeni ustupak. Izbegavajte profesionalno ucenjivanje i takmičarsku atmosferu koju nameću vaši saradnici. Ne odustajete od poslovnih planova samo zato što vam se čini da vas na sadašnjem radnom mestu ne poštuju dovoljno. Dobro se slažete sa Strelcem, Vagom i Vodolijom.
Ljubav – Pred voljenom osobom delujete pomalo rezignirano. Imate utisak da partneru nedostaju inspiracija, hrabrost i iskrenost u ponašanju.
Zdravlje – Najpotrebnija vam je relaksacija da biste suzbili posledice stresa.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Nečija priča ostavlja negativan utisak na vas, zbog čega delujete sumnjičavo prema novim poslovnim ponudama i u društvu saradnika. Budite umereniji, zaboravite na prevelike ambicije, kao i na želju za prisvajanjem tuđih rezultata. Ne opterećujte se razmišljanjem o mogućem premeštanju na novo radno mesto, jer pretpostavljeni ima veliko poverenje u vas, a moguća je i podrška nekog Blizanca ili Jarca.
Ljubav – Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali zbog velike nestrpljivosti napravićete niz pogrešnih poteza. Lakše je sagledati okolnosti kada napravite distancu.
Zdravlje – Obratite pažnju na ishranu i stomačne probleme.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine. Zato pažljivo birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Neko vrlo ozbiljno analizira vaše ponašanje i poslovne rezultate. Pookušajte da se dogovorite sa jednim Ovnom ili Vodolijom o novom poslu. Blizanci i Devica računaju na vas u jednom zajedničkom projektu. Jarac vam govori istinu u lice što vam može pomalo smetati.
Ljubav – Pokažite partneru da su dobra volja i pažnja bitnije od skupih poklona, koji se lako daruju. Sve ima svoju pravu vrednost i značenje na ličnoj skali.
Zdravlje – Podstičite optimizam i pozitivno raspoloženje.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Ponekad poslovi lako izmiču kontroli, ali sačuvajte prisebnost i pokušajte tačno da definišete svoje poslovne ciljeve. Osećate se dobro u društvu osoba koje rade u inostranstvu. Ukoliko ste na bilo koji način prisutni u javnosti, tokom ovog perioda očekuje vas uspeh u poslu, jer vas mnogi izuzetno cene.
Ljubav – Delujete uznemireno, jer će neko iznenada poremetiti vaše ljubavne planove ili dogovor koji imate s voljenom osobom. Nije teško da osmislite alternativni plan, ukoliko to zaista želite.
Zdravlje – Najvažnije je da ostvarite psihološku ravnotežu.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što radite, nemojte dozvoliti da vas pokoleba nečija priča ili utisak koji neko pokušava da vam dočara. Bitno je da ispunite ono što ste obećali u poslovnoj saradnji, čak i u teškim okolnostima. Očekujete da vam se javi jedan Rak, Vodolija ili Vaga, a sa jednim Ovnom bićete u prilici da se istaknete u novom poslu. Krajem perioda dobićete vest od osobe koja živi u inostranstvu.
Ljubav – U susretu sa voljenom osobom bolje je da za sada prihvatite utešnu varijantu, što inače vama nije svojstveno. Potrudite se da budete strpljiviji nego obično.
Zdravlje – Potrebno vam je više sna i opuštanja.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Ukoliko vam se ne dopada nečije neprofesionalno ponašanje, razmislite na koji način možete da utičete na okolinu. Potrudite se da ne budete nadmeni prema saradnicima, već strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti. Imate mnogo ideja, ali i obaveza. Sa Škorpijom ili Ribama želite da se dogovorite o zajedničkom poslu. Verujete da ste na pravom putu da rešite jedan važan finansijski problem.
Ljubav – Oštar ton i psihološki pritisak izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite taktiku, poslovne probleme ostavite na poslu i stvari će se preokrenuti.
Zdravlje – Pad imuniteta, problemi sa stomakom i leđima.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Ukoliko vam nedostaju pouzdane poslovne informacije nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Od kako je Merkur u vašem znaku imate jaku želju da uradite nešto zaista originalno. Sredinom perioda uspećete da se sa Ribama dogovorite o poslu koji će vam doneti veliku popularnost.
Ljubav – Vaša pojava i stil ponašanja deluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Početkom perioda bićete u situaciji da se sretnete sa zanimljivom osobom.
Zdravlje – Uz prevenciju i veću disciplinu rešićete većinu zdravstvenih problema.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Ukoliko neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje, pokažite dovoljno sluha i prihvatite koristan savet. Važno je da poboljšate poslovni rejting i da se prilagođavate saradnicima koji pozitivno utiču na vaš društveni ugled. Ne raspravljajte sa onima koji su vam priredili neprijatno iznenađenje i koji nisu fer prema vama.
Ljubav – Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u nečijem prisustvu. Planirate novi ljubavni susret ili omiljenu zabavu.
Zdravlje – Bavite se sportom.

Astrolog Mihailo Čukić IZVOR:novosti.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR