Nedeljni horoskop za period od 4. do 10. januara

0
665
Mesečni horoskop za novembar
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. 20. 4)

Posao-Na samom početku godine mislićete na posao. Imate dobre poslovne ideje i nudite korisna rešenja, međutim, neko od saradnika ne želi u potpunosti da se povinuje vašim zahtevima. Suviše ste temperamentni da biste prećutali sve ono što mislite. Budite veoma pažljivi u komunikaciji sa saradnicima, jer u suprotnom možete imati neprijatnosti.

Ljubav – Verujete da možete da ubedite jednog Raka ili Lava da bi trebalo da prihvate vašu ponudu u vezi sa zajedničkim putovanjem. Više vremena i nežnosti posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje – Posledice preterivanja u slavlju i poslu osetićete tokom ovog perioda.

BIK (21. 4. 21. 5)

Posao – Ulažete veliku energiju u posao kojim se bavite, ali ste nezadovoljni jer ste neadekvatno nagrađeni. Neko osporava vašu ulogu i ne želi da vas sasluša. Neko će vam ponuditi novu poziciju, ali posao bi podrazumevao previše obaveza i premalo prava – zato dobro razmislite pre konačne odluke. Nemojte insistirati na saradnji sa osobama za koje niste sigurni da su dobronamerni.

Ljubav – Obratite se bliskoj osobi za utehu i emotivno razumevanje koje vam nedostaje. Zaboravljate da uvek postoji neko ko ima dobru ideju i iskreno brine o vašem raspoloženju.

Zdravlje – Što manje nerviranja, više sna i većina problema će nestati.

BLIZANCI (22. 5. 21. 6)

Posao – Stalo vam je da pokažete profesionalne sposobnosti, ali nemate dobar uvid u aktuelna događanja na poslovnoj sceni. Tokom ovog dobićete povoljne vesti o novcu, odnosno neočekivano povećanje prihoda. Ipak, pazite na šta trošite novac.

Ljubav – Verovatno će vas pozvati osoba koja vam je jako simpatična, ali nećete biti zainteresovani čak ni ni za druženje. Najviše će vas okupirati neko s kim ste nekada bili u emotivnoj vezi, međutim, dobro razmislite o ovoj opciji. Ovo nije najbolji trenutak da donosite neke velike odluke.

Zdravlje – Opustite se, uzimajte što više vitamina i zdravlje će biti odlično.

RAK(22.6.22.7)

Posao – Za uspeh u poslu najvažnije je da budete usmereni ka zajedničkim ciljevima, ali i da se ne sukobljavate sa saradnicima. Tokom ovog perioda, zbog napetog odnosa sa osobom koja vam je draga bićete prilično neraspoloženi. Previše ste osetljivi, jer vam ne odgovara tranzit Venere preko znaka Jarca. Nemojte trošiti novac na nepotrebne kupovine, pogotovo ukoliko niste sigurni u ukus osobe koju želite da obradujete.

Ljubav – Sa partnerom se sjajno slažete, sa velikim oduševljenjem prihvata većinu vaših ideja. Pokažite više razumevanja za prijatelje ili rođake koji se trude da vam učine neku usluge.

Zdravlje – Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

LAV(23.7.22.8)

Posao – Budite dovoljno promišljeni i hrabri da biste pravilno rešili neke dileme na radnom mestu. Ovih dana očekujte povoljne vesti o poslu koji ćete uskoro početi da radite sa strancima. Nemate dovoljno poverenja u nekog Bika, Škorpiju, Vodoliju ili Jarca, nešto su obećali, ali to ne ispunjavaju.

Ljubav – Povremeno ste uznemireni zbog novih emotivnih događanja. Čini vam se da partner ne ispunjava vaša očekivanja. Ipak, potrudite se da tokom ovog perioda ne ignorišete želje voljene osobe.

Zdravlje – Potrudite se da unosite manje toksina, a više svežeg voća i povrća.

DEVICA(23.8.22.9)

Posao – Ponekad se vaši poslovni ciljevi razlikuju od interesa firme u kojoj radite. Teško je utvrditi pravila ponašanja ili ko prolazi kao pobednik u poslovnom dijalogu. Položaj Merkura, vladara vašeg znaka, nepovoljno utiče na vašu koncetraciju i raspoloženje. Imate potrebu da nekom nešto dokazujete, ali to se neće pozitivno odraziti na odnos sa ukućanima, koji vam nešto zameraju. Budite prilagodljiviji i izbegavajte rasprave o nečemu što vas lično mnogo ne dotiče.

Ljubav – Nema razloga da budete toliko euforični pred partnerom, jer tako samo podstičete sumnju u zajedničke planove koje imate. Zdravlje – Više se odmarajte.

VAGA(23.9.22.10)

Posao – Pokušajte da se distancirate od svega što narušava vašu psihofizičku ravnotežu i koncentraciju. Ponekad stvari posmatrate iz suviše ružičaste perspektive, što donosi novu zabludu u proceni situacije. Nemojte da ulazite u raspravu sa Škorpijom, Jarcem ili Rakom. Sredinom perioda doći će do iznenadnog susreta sa osobom koju dugo niste videli. Budite pažljiviji u izboru saradnika.

Ljubav – Venera u Jarcu verovatno će vam pomoći da obnovite emotivni odnos sa jednim Strelcem, Rakom ili osobom sa kojom ste nekad bili u vezi.

Zdravlje – Obratite pažnju na urološke i ginekološke organe.

ŠKORPIJA(23.10.22.11)

Posao – Ne žalite za propuštenom poslovnom prilikom krajem prošle godine. Uskoro će se pokazati da je to zapravo dobar podsticaj za buduće finansijske planove. Ličnu odgovornost preuzimate samo za posao koji držite pod kontrolom. Period je naporan za Škorpije koje nisu regulisale sve što je trebalo, kako po pitanju novca tako i poslovnog statusa. Finansijska situacija je nestabilna, jer imate velike troškove.

Ljubav – Povremeno ste uznemireni i nesigurni, za razliku od partnera koji tačno zna šta želi ili oseća. Neko vam ne dozvoljava promenu u zajedničkim planovima.

Zdravlje – Poboljšajte imunitet i fizičku kondiciju.

STRELAC(23.11.21.12)

Posao – Poslovni kontakti koje ćete uspostaviti krajem ovog perioda ispuniće vaša očekivanja i unaprediti poziciju. Novi poslovni uspeh i te kako pozitivno će uticati i na vaš privatni život. Venera u Jarcu može značiti zabrinutost zbog novca, ali nećete dozvoliti da vam to pokvari raspoloženje. Predstavnici ovog znaka nalaze se na nekoj vrsti prekretnice, kada je u pitanju status na poslu.

Ljubav – U ljubavnom životu važno je da se prepustite emotivnoj inspiraciji, ali i da ispunite nečija očekivanja. Uživajte u zajedničkoj sreći koju osećate uz blisku osobu.

Zdravlje – Dobro se osećate.

JARAC(22.12.20.1)

Posao – Nema potrebe da dajete zvanična obećanja, pogotovo ukoliko vas neko uporno nagovara da prekoračite poslovna ovlašćenja. Posebnu pažnju obratite na nove informacije i šta potpisujete, jer ste prilično umorni zbog mnogo obaveza. U ovom periodu neočekivano ćete dobiti nove poslovne ponude ili ćete razgovarati sa osobom na položaju. Previše osetljivo reagujete na uvrede vatrenih znakova, prema kojima ste uvek fer.

Ljubav – U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje jako provokativno.

Zdravlje – Najvažnije je da se što više odmarate.

VODOLIJA(21.1.19.2)

Posao – Nesporazumi sa saradnicima uglavnom se svode na procenu poslovnih prioriteta. Svako želi da zauzme što bolju poziciju, koja garantuje poslovni uspeh ili prestiž na društvenoj lestvici. Krajem perioda pozvaće vas osoba koju dugo niste videli, a zaintrigiraće vas predlogom o zajedničkom poslovnom projektu. Naglašen znak Škorpije i dalje nepovoljno utiče na saradnju sa vodenim znacima. Druženje sa vatrenim znacima, Ovnom i Lavom, može doneti interesantne vesti.

Ljubav – Ponašate se previše izbirljivo i zahtevno prema bliskoj osobom, pa možda na kraju ne dobijate koliko zaslužujete.

Zdravlje – Manji problemi sa krvnim pritiskom i vidom.

RIBE(20.2.20.3)

Posao – Pažljivo analizirajte nečiju priču, jer će vam neke poslovne ideje biti jasnije. Posebno obratite pažnju na nove informacije koje ćete dobiti tokom ovog perioda. Mnogi predstavnici znaka biće zatrpani poslom, zbog čega neće uspeti sve obaveze da završe na vreme.

Ljubav – Potrebno je da stvorite bolje uslove za odnos sa partnerom. Atmosfera u domu mogla bi da bude bolja, ukoliko biste bili manje tvrdoglavi.

Zdravlje – Stomačni problemi praćeni slabim imunitetom.

ASTROLOG Mihailo Čukić * 063/359-260

Izvor:novosti,rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR