Noćas striptiz klubovi bili pod lupom poreznika

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

BEOGRAD – Direktor Poreske uprave Srbije Marko Marinković predvodio je i prethodne noći grupu poreznika, beogradske policije i pripadnika Bezbednosno informativne agencije (BIA), kako bi kontrolisali pet najpoznatijih prestoničkih striptiz klubova, koji su godinama ranije radili neometano od strane države.

Ovakvi ugostiteljski objekti su i petkom iza ponoći slabo posećeni.

Devojke koje su zaposlene u ovim klubovima, oskudno odevene, nisu imale volje da komentarišu kako se vode poslovi na takvim mestima.
„Dajemo fiskalne račune, kao i svi drugi“, kratko su reporteru Tanjuga rekle dame zaposlene u lokalu u samom centru Beograda, u kojem je inače, na karti pića ponuđena i usluga privatnog plesa, uz cenu od 6.200 dinara.

Poreznike koji su „češljali“ knjige i poslovnu dokumentaciju, čuvala je interventna ekipa MUP-a Srbije, dok su se pripadnici BIA postarali za bezbednost svih „kontrolora“.

Zanimljivo je da je u noćašnjoj akciji neplanirano i uhapšena jedan muškarac, menadžer jednog od ovih klubova, jer je, kako je Tanjugu rečeno, kontrolom dokumenata utvrđeno da se zbog ranijih prekršaja nalazi na policijskoj poternici.

Poreznici su tokom noćašnje kontrole kazali reporteru Tanjuga da planiraju zajedničke akcije i saradnju državnih organa i ubuduće, a biće kontrolisani svi objekti gde procene da poreski prekršaji postoje.

Izvor i foto:Tanjug

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR