Savindan svečano obeležen u svim školama na opštini Grocka (FOTO)

0
937
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Danas , 27.januara sve škole,fakulteti i obrazovane institucije širom Srbije slave dan Svetog Save.

Kako je objavljeno na sajtu opštine Grocka, školska slava Sveti Sava proslavljena je danas u Srednjoj školi u Grockoj, kao i u svim osnovnim školama na teritoriji opštine Grocka, u čast prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja i tvorca zakonodavstva.
Slava je obeležena presecanjem slavskog kolača , svečanim programom i dodelom nagrada najboljim učenicima.
Predsednik Gradske opštine Grocka Stefan Dilberović bio je gost Osnovne škole „Nikola Tesla “ u Vinči, koji se tokom priredbe obratio direktoru škole Dragoljubu Gačiću, nastavnicima, zaposlenima i đacima, poželevši im srećnu slavu. Zamenica Gradske opštine Grocka Jasmina Mandić i zamenik predsednika Skupštine Zoran Kostić bili su gosti u Osvovnoj školi“Ilija Garašanin“ u Grockoj i u Osnovnoj školi „Ivo Lole Ribar“ u Begaljici. Gost Osnovne škole „Aleksa Šantić “ u Kaluđerici bio je Dragoljub Simonović.
Članovi opštinskog veća, odbornici skupštine i ostalo rukovodstvo bili su gosti na priredbama u svim školama na našoj opštini.
Prenosimo Vam delić atmosfere iz Srednje škole iz Grocke, Osnovne škole „Ilija Garašanin“ iz Grocke, Osnovne škole „Ivo Lole Ribar “ iz Begaljice, Osnovne škole „Aleksa Šantić“ iz Kaluđerici ,Osnovne škole „Nikola Tesla“ u Vinči i  Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Vrčina.

Slike možete pogledati OVDE

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR