UG NAŠA KALUĐERICA: “Snaga Građana“ sa Pekarskim zatvorila prostorije u Kaluđerici, da li je to politički kraj ?

0
1473
NextWEB hosting
NextWEB hosting

UG NAŠA KALUĐERICA je danas na svom zvaničnom fejsbuk profilu objavila vest u kojoj se kaže da je “Snaga Građana Kaluđerica“ na čelu sa Goranom Pekarskim zatvorila svoje prostorije u Kaluđerici, i da to znaci da se zvanično Snaga Građana povukla sa političke scene opštine Grocka.

Evo šta u ovom postu piše:

Nasa Kaludjerica 3 сати ·

 UG Snaga Gradjana na celu sa Goranom Pekarskim nema vise svoje prostorije u Kaludjerici.To znaci da se i zvanicno Snaga Gradjana povukla sa politicke scene Grocke. Sa ponoosom mozemo da kazemo da je UG Nasa Kaludjerica jedino udruzenje gradjana koje se danas bori za prava svih kaludjercana.Necemo odustati od nase borbe da nase naselje bude samo nase i da se prihodi iz naseg naselja ulazu u nase naselje a ne u centar Grocke.Boricemo se kao lavovi do poslednjeg coveka da na narednim izborima Kaludjerica pokaze svoju snagu, da okupimo ljude i da pokrenemo projekte koji vec 20 godina tapkaju u mestu.
Untitled

 

Ako je ovo istina, onda se nameće logično pitanje da li je do zatvaranja došlo zbog finansijske krize, dvoipogodišnjeg odsustvovanja iz vlasti ili nešto treće, pokazaće vreme, ali u svakom slučaju u predizbornoj godini kada se političke aktivnosti  podižu na viši nivo i kada svi zainteresovani akteri političke scene na lokalnom nivou kreću u ozbiljnu predizbornu kampanju, ovakve stari se ne rade. Šta će od svega ovoga biti pokazaće vreme, ali ne sumljamo  da će se pomenuti akteri oglasiti povodom ovog slučaja.

ug-nasa-kaludjerica-logo

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR