UŽAS: “Oborili su me, ležala sam na ledu i snegu dok su me rotvajleri ujedali za noge i ruke

0
NextWEB hosting

“Oborili su me, ležala sam na ledu i snegu dok su me psi ujedali za noge i ruke”, priča potreseno stjuardesa sa Voždovca.

U ŠOKU: Ivana će morati i kod plastičnog hirurga posle desetak ujeda pasa

Prava drama odigrala se u Ličkoj ulici u Borči u novogodišnjoj noći, kada su Ivanu Šćasni (23) i njenog momka Bojana napala dva rotvajlera i nanela Ivani na desetine ugriza.
– Pomislili smo da su lutalice, pa smo im se prvo javili. Mahali su repom. Odjednom počeli su da me vuku za šal, pa za torbu i ujedaju. Gledali smo gde možemo da preskočimo ogradu i uđemo u neko dvorište, ali svuda su na ogradama bili šiljci. Tad su me oborili na zemlju i počeli da mi kidaju potkolenicu i grizu za list noge, a zatim da me ujedaju za butine – priča Ivana dok nam pokazuje iscepanu torbu i iz nje vadi polomljenu karticu banke i pocepane novčanice koje su psi probili zubima.
Ležala je na ledu, dok su je razjareni psi napadali. Ivanin momak je uspeo da joj odbrani glavu i stomak od ujeda.

Podneli krivičnu prijavu
Ivanina majka Jelena kaže da su podneli krivičnu prijavu protiv vlasnika pasa.
– Psi nisu imali ni ogrlicu, ne znamo ni da li su vakcinisani. Pitam se kako neko može da pusti tako opasne pse na ulicu. Čuli smo od komšija da ovo nije prvi put da psi ujedaju prolaznike – kaže Jelena.

 

– Vrištali smo i dozivali u pomoć. Srećom, komšija iz susedne kuće dojurio i počeo da tera pse. Zatim je brat vlasnika pasa izašao i pozvao ih i oni su se vratili u dvorište – priča Ivana.
Komšija koji ih je odbranio primio ih je u kuću, a stigla je i Hitna pomoć.
– I dalje nisam osećala noge i počela sam da se tresem, nisu mogli da me smire. Ujed na levoj nozi je došao do kosti, lekari nisu mogli zbog dubine lako da ga saniraju. Kada sam skinula čarape, tkivo i koža su ostali na tkanini – kaže Ivana.
Ivanina majka Jelena kaže da će, kad budu sanirali rane, devojka morati kod plastičnog hirurga, jer nema deo lista, gde je veliki ugriz. Ivana je stjuardesa i neće moći da radi neko vreme.
– Ćerka mi već tri dana ima temperaturu, i pored antibiotika. Bila sam prestrašena! Previjam joj rane dvaputa dnevno – priča Jelena, medicinska sestra po struci.

IZVOR:blic.rs

Foto: P. Dimitrijević

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

fifteen + 9 =