BRUTALNA LAŽ PUDARAČKOG NOVINARA: Sutra nova tužba zbog lažne vesti o kupovini stana

0
1312
NextWEB hosting
NextWEB hosting

BRUTALNA LAŽ SAJTA NAŠA GROCKA INFO: Izmislili da je zamenik predsednika opštine Jasmina Mandić kupila stan
Danas našto pre 16.00 časova, na sajtu nasa grocka info, pojavila se informacija da je zamenica predsednika opštine kupila stan u ul. Narodnih heroja u Grockoj. Tragom ove informacije maločas smo pozvali zamenicu predsednika opštine Jasminu Mandić, koja kako nam je rekla u tom momentu nalazila u Domu zdravlja Grocka, zbog povišenog pritiska.
„Zgrožena sam tekstom koji je izašao danas. Uopšte se ne osećam dobro, i smatram da sam jako ugrožena u ovom momentu. Nikada u životu nisam ni planirala, niti imala sredstva za kupovinu stana, pogotovo što imam stan u Begaljici, gde živim sa ocem. Već sutra ujutru, zajedno sa svojim advokatom napisaću tužbu protiv osobe koja je napisala ovako gnusnu laž, bez ijednog dokaza, čak ni adrese navodnog stana koji ne postoji“, rekla nam je zamenica predsednika Jasmina Mandić, primetno po glasu u vidno lošem stanju.
Ovim sajtom koji je vlasnik humanitarni radnik Svetlana Urošević zvana Pepeljuga, a koji uređuje izvesni Željko Matorčević iz Pudaraca, rukovodi Goran Pekarski (bivši predsednik SO Grocka), uz pomoć Zorana Životića iz Boleča, nakadašnjeg člana veća GO Grocka i nekadašnjeg člana DS-a (skriveni urednik basta info i koji poznat po ovakvim vidovima manipilacije, kao i raznoraznih fotomontaža  ), uz delovanje pojedinaca i pojedinih opozicionih stranaka koji zajedno ne biraju način da sruše aktuelnu odborničku većinu i domogu se vlasti na kojoj su do skora i bili.


Ovo nije prvi put da ovaj sajt izbacuje ovakve dezinformacije, klevete i laži, a njegov urednik Matorčević je već na sudu zbog drugih laži koji je iznosio u prošlih dve i po godine, ne samo na račun političara, već i ljudi iz običnog života. Setimo se lažnih vesti o hapšenju direktora JKSP Dobrijevića i Mesara, bunara B5 ispod Vile Gavrilovic za koga je tvrdio da je urušen i da je JP Vodovod i kanalizacija Grocka bacila 5 miliona dinara i zbog te izmišljotine je na sudu sa direktorom ovog preduzeća Slavoljubom Stevanovićem, kao i zbog tužbe predsenika Stefana Dilberovića zbog niza laži koje je izneo na njegov račun na ovom sajtu.

Inače ovaj čovek je član NUNS-a, renomiranog novinarskog udruženja, i sigurno je za očekivati da i ovo udruženje reaguje povodom ovog slučaja i ogradi se od ovakvih podmetačina, mada na zaprepašćenje mnogih u više navrata zbog članarine koje im plaćaju ovo udruženje je stalo na njegovu  stranu. Ovog puta kap je prelila času….

Pročitajte tekst i prosudite sami….

После две године рада до стана

jasmina mandic

Јасмина Мандић из Бегаљице, која је на функцији заменика председника општине Гроцка нешто више од две године, према незваничним информацијама, купила је стан у Народних Хероја, изнад ЕДБ-а у Гроцкој.

Наша Гроцка је пре десетак дана добила информацију од више извора да је Јасмина Мандић купила стан, после нешто дуже од две године „функционерисања“ на локацији код ЕДБ-а у Гроцкој.

grocka stanovi edb

Интересантно је да Мандићка у извештају Агенције за борбу против корупције   о приходима и имовини, не поседује ништа на своје име. Задњи извештај који је предат, а налази се на сајту ове агенције је био од 5.јуна 2014.године. Према том извештају, Јасмина Мандић на своје име не поседује апсолутно ништа осим плате од 111 658, 42 динара.

aac jasmina 2014

У претходном извештају од 10. Јануара 2013. године једина промена је у висини плате, која је тада износила 108 382, 30 динара. У тим извештајима се такође наводи да Мандићка нема депозита и штедних улога у банкама и другим финансијским организацијама у земљи и иностраству.

aac jasmina 2013

Један од извођача радова: Да реновирали смо стан, плаћа нас Мандићка

Трагом информације о куповини стана Јасмине Мандић дошли смо до једног од извођача радова у тој стамбеној јединици. Према његовој тврдњи, за стан који је недавно озводио радове, а налази се у улици код ЕДБ-а у Гроцкој, Јасмина Мандић или заменица председника општине Гроцка је та која је радове плаћала.

Јасмина Мандић: Са вама немам шта да разговарам

Јасмина Мандић није хтела да разговара на ову тему са нама. У кратком телефонском разговору, приликом представљања Јасмина је одговорила:

-Немам са вама шта да причам, изјавила је Мандићка за Нашу Гроцку.

Изнајмљен или купљен?

Да ли је стан заиста у власништву заменице председника општине Гроцка, званичних података нема. Они који су реновирали стан на тој локацији тврде да их је Мандићка исплатила и да је тај стан сада комлетно реновиран. То потврђује и више извора. Можда је стан и изнајмљен, али је јако чудно да неко ко изнајмљује исти, компетно га реновира, узимајући поготово у обзир цену радова. Да на постављена питања функционери не одговарају, то је већ опште позната ствар као и у овом случају са Мандићком. И оно мало ако одговоре, обично су одговори као да сте их питали нешто друго.

Сигурно је да стан није мала ствар која се може тако лако сакрити и да ће једног дана испливати на површину све што ја са њим урађено, или пак није…

Posle svega zar se ovo može nazvati novinarstvom….

POSTAVI ODGOVOR