DS GROCKA: Gročanske demokrate ponovo podeljene

0
993
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Grocka info nastavlja da bude broj 1 u lokalnom informisanju, objavljujući samo proverene i tačne informacije.

Kako smo sinoć nezvanično objavili, danas nam je potvrđena informacija da je polovina članova opštinskog odbora DS Grocka podnelo ostavke na članstvo u opštinskom odboru.

Sukob među lokalnim demokratama traje jos od 2012 godine. Do zaoštravanja sukoba dolazi prilikom izbora za predsednika DS, kada je ekipa okupljena oko Olivere Knežević podržavala Dragana Đilasa, dok je druga strana podržavala Bojana Pajtića i Balšu Božovića.Nakon završenih izbora dolazi do prividnog jedinstva u stranci što je rezultiralo jedinstvenom listom za predsednika I članove OO na izborima koji su održani u oktobru 2014. godine, dok se Olivera Knežević nije kandidovala na pomenutim izborima. Međutim, jedinstvo nije dugo trajalo. Do kulminacije sukoba dolazi nakon pojavljivanja fotografije u jednom restoranu na kojoj se vidi deo ekipe oko predsednika OO DS Gorana Markovića sa predstavnicima lokalne vlasti i kako se tada “šuškalo“ pričalo se o mogućnostima ulaska u lokalnu vlast.

Sada se postavlja pitanje da li će Olivera Knežević konačno napustiti DS i formirati svoju GG koja bi mogla opet da vrati građansku opciju na političku scenu Grocke ili nastaviti bitku unutar DS. Drugo bitno pitanje je da li ovakav „krnji“ OO DS može da iznese bilo kakav teret i da li će moći da napravi neki bolji izborni rezultat na sledećim lokalnim izborima s obzirom da je 2012. godine ostvaren najbolji izborni rezultat od osnivanja DSa u Grockoj . Kako stvari stoje vreme će pokazati ko je bio u pravu.

Očekujemo i zvanično saopštenje OO DS Grocka koje će Grocka info sa zadovoljstvom objaviti.

POVEZANE VESTI:

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR