Каратисткиња Вања Стевановић на пријему код председника општине

0
2079
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Тринаестогодишњу Вању Стевановић из Врчина, која је на недавно завршеном ИФК Светском првенству у Кјокушинкаи каратеу одржаном у Солуну освојила бронзану медаљу, данас је угостио председник Градске општине Гроцка, Стефан Дилберовић.

На пријему су угошћени и селектор репрезентације Србије и представник Светске федерације ИФК из Велике Британије, Шихан Славко Симоновић као и Живојин Стевановић из управе Кјокушинкаи карате клуба Кобра из Врчина.

Вања тренира у клубу од 2008. године и  носилац је ЦРНОГ ПОЈАСА. Њен лични тренер, који ју је и припремао за Светско првенство је Сенпаи Бојан Симоновић. Већ са шест година почела је да се интересује за овај вид спорта. До сада је освојила 16 пехара и велики број медаља. Поред спортских успеха, Вања је одличан ученик у школи и носилац  бројних диплома из математике, биологије, српског и других предмета. Прецизније, до сада је освојила 60 диплома са карате и школских такмичења. Као знак захвалности за позитиван пример омладини и лепу слику са наше општине коју је понела у свет, председник Дилберовић Вањи је уручио  ваучер у износу од 10 000 динара, а Канцеларија за младе јој је поклонила и урамљену фотографију са данашњег пријема као лепу успомену.

Кјокушинкаи карате клуб Кобра има 32 младих каратиста . Клуб држи и карате секције Шкорпион у Гроцкој која броји 30 каратиста и Поскок из Умчара са 25. Млади каратисти из Умчара тренинге ће започети од 10. Априла у просторијама Дома културе Умчари.

– See more at: http://grocka.rs/kancelarija_za_mlade/item/1253-karatiskinja-vanja-stevanovic-na-prijemu-kod-predsednika-opstine#sthash.NZT8a8dE.0ULxbKqY.dpuf

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR