Nedeljni horoskop za period od 1. do 7. marta

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Ako želite da u narednom periodu savladate zamke i da ostvarite većinu poslovnih ciljeva, neophodno je da se bolje organizujete, i to što pre. Takođe, tokom ovog perioda očekuju vas veliki problemi na poslu, pa je poželjno da budete maksimalno mudri i strpljivi. Izbegavajte rizične finansijske poteze i rasipanje para. Preterujete sa spontanošću.
Ljubav – Sa partnerom pokušavate da ostvarite harmoniju. Ali, kako je on u težem položaju nego vi, potrudite se da mu budete najveći oslonac.

Zdravlje – Virusne infekcije, prehlada i problemi sa grlom. Čajevi su trenutno najbolji lek.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Ukoliko se poslovi ne odvijaju željenim tempom, pokušajte da se ne nervirate, mada vam neće biti lako jer ste veliki perfekcionista. Ali, ubrzo ćete shvatiti da vreme radi za vas. Izbegavajte emotivne reakcije na radnom mestu i potrudite se da budete strpljivi.

Ljubav – Mnogo neizvesnosti vezanih za ovaj bitan segment života čine vas preosetljivim. Ukoliko želite da ostvarite razumnu vezu, neophodno je da pređete preko nekih uvreda. Kako ste neke stvari vezane za partnera već naučili, primenite ih u praksi.

Zdravlje – Bezvoljnost je jedna od zamki koja bi mogla da ugrozi vaše zdravlje.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Moguće je veliko nezadovoljstvo zbog zastoja u ostvarivanju poslovnih planova. Pokušajte da se distancirate od svega što vas povređuje. Jer, ukoliko nastavite ovim tempom, ostaćete sami samcati na svetu. Razmislite o tome koliko ste vi doprineli da se okolina prema vama tako ophodi. Velika napetost može delovati autodestruktivno, a posledice ćete pre svega vi osetiti.

Ljubav – Od partnera tražite sve ili ništa. Ukoliko prestanete da menjate njega i počnete da menjate sebe, možda ćete uspeti da sačuvate vezu.

Zdravlje – Stomačni problemi su posledica loše ishrane i nerviranja.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Konačno ste napustili fazu apatije i aktivirali se na nekoliko strana. Očekuju vas kako intelektualni tako i fizički poslovi, koje ćete rado prihvatati. Snagom volje uspećete da se usaglasite sa samim sobom. Na peckanja i provokacije sa strane pokušajte da ne reagujete, jer ćete u protivnom izgubiti samokontrolu.

Ljubav – Voljenu osobu fascinirate skrivenim šarmom, a ukoliko je u pitanju jedan Lav, tokom celog perioda strasti i ljubavi biće napretek. Partner je najzad shvatio vaše vrednosti i hrli vam u susret.

Zdravlje – Emotivno ste veoma zadovoljni, pa samim tim i zdravi.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – U fazi ste pravljenja planova za nove poslovne projekte. U konfliktu između želja i mogućnosti, potrudite se da nađete zlatnu sredinu i uspeh će biti zagarantovan. Svesni ste vlastitih vrednosti, ali i ozbiljnosti poslovne situacije. Pokušavate da nadoknadite sve što ste propustili, jer ste shvatili da nemate vremena za gubljenje.

Ljubav – Iako partner čini sve da zagolica vašu maštu, izgleda da je kasno. Ne želite da mu oprostite greške, jer je prokockao vaše poverenje, čak planirate i da se distancirate od njega.

Zdravlje – Tokom ovog perioda najviše će vas mučiti oscilacije krvnog pritiska.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Ulažete dvostruko veći napor u odnosu na ostvarene rezultate, zbog čega ste bezvoljni. Ovih dana izbegavajte započinjanje novih poslova. Zakoračili ste u pomalo depresivan period, imate utisak da vam ništa ne ide od ruke. Srećom, iduće nedelje sve će biti u redu. Krizu ćete pravazići analiziranjem podsvesti i okretanjem ka duhovnosti.

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite prilično je nestabilna. Dosadilo vam je „klackanje“ i razmišljate o nečem stabilnijem. Ali, tokom ovog perioda ne donosite definitivne odluke o ljubavnom životu.

Zdravlje – Promenite način ishrane i ne jedete između obroka.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Okruženi ste osobama na koje ne možete da se oslonite, pa vas loša poslovna komunikacija čini nezadovoljnim. Srećom, ono što zavisi od vas držite pod kontrolom. Tokom ovog perioda dvoumićete se između nekoliko poslovnih ponuda. Ali, ne zaboravite – sve što je lepo kratko traje i zato pokušajte da nešto investirate u budućnost.

Ljubav – Trudite se da vezu sa partnerom poboljšate, ali najveći problem su vaše emocije prema jednoj osobi iz prošlosti, koju nikako ne možete da izbacite iz srca.

Zdravlje – Zbog promenljivog raspoloženja i depresije spas tražite u frižideru, čime samo potencirate zdravstvene probleme.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Pod uslovom da savladate lenjost i hvalisavost, možda uspete da ostvarite uspešan period. Poslovni uspeh najviše zavisi od vas. Ovih dana donećete važne poslovne odluke, bićete skloni da se „kockate“ i kolebate, jer iz određene situacije želite da izvučete maksimum. Nažalost, nešto morate i da žrtvujete, pre svega želju da manipulišete ljudima i da sve konce držite u svojim rukama.

Ljubav – Ovih dana najviše će vam prijati Lavovi, sa kojima ćete provoditi lude i nezaboravne trenutke.

Zdravlje – Bolovi u grudima mogu biti posledica srčanih smetnji ili problema sa plućima.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Izvesni događaji čine vas emotivnijim što utiče na vaše intelektualno rasuđivanje, zbog čega bi posao mogao da trpi. Najbrbljiviji ste od svih astroloških znakova, a posledice pogrešno izgovorenih reči mogu biti fatalne.
Pokušajte da budete manje sebični. Ovo se prvenstveno odnosi na predstavnike znaka koji imaju porodicu. Ukućanima je dosta vaše egocentričnosti.

Ljubav – Sa partnerom nikako ne uspevate da nađete zajednički jezik, vi u klin, on u ploču, pa kome dosadi. Spas tražite u bekstvu, ali na taj način se još više otuđujete.

Zdravlje – Manji problemi sa žlezdama i hormonima.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Ambiciozni ste, uporni i radni. Zahvaljujući velikoj energiji i kristalno jasnim željama, do cilja dolazite relativno lako. Upornim zalaganjem imate šanse da postignete gotovo sve što ste naumili. I pored toga, povremeno vas obuzimaju mračne misli i zle slutnje.

Ljubav – Budući da ste zatrpani obavezama, za ljubav uopšte nemate vremena. Partner se oseća zapostavljeno, pa je poželjno da mu posvetite više pažnje.

Zdravlje – Iako imate sve preduslove za dobro zdravlje, previše ste osetljivosti. Bezrazložno nezadovoljstvo utiče na nekontrolisano uzimanje hrane.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Konfliktnu situaciju na poslu uspevate da držite pod kontrolom, a hladnokrvnim ponašanjem zapanjujete okolinu. Svi oko vas rado bi da se svađaju, konstantno vas provociraju, ali vi ste postigli ne samo harmoniju ste sa samim sobom, nego i sa drugima. Ceo period proći će mirno, u redu i radu, međutim, ne očekujte ništa spektakularno. Unutrašnji konflikt je neosnovan, ali moraćete sami da se izborite.

Ljubav – Vaga je idealna osoba za vas. Astrološki gledano, pripadate vazdušnom znaku, baš kao i ona.

Zdravlje – Dobro se osećate. Ipak, budite maksimalno oprezni, jer postoji mogućnost povređivanja.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Napredak u profesiji je očigledan. Ne dozvolite da vam se kolege mešaju u poslove. Ukoliko od narednih događaja očekujete nešto epohalno, samo ćete se nervirati i biti nezadovoljni. Radost vam pričinjavaju sitnice. Bilo bi dobro da ne započinjete nove poslove dok ne završite jednu važnu stvar.

Ljubav – Odnosi sa partnerom nisu onakvi kakve ih zamišljate. Sa Lavovima i Ovnovima izbegavajte sukobe, jer ćete vi biti gubitnik.

Zdravlje – Problemi sa spondilozom i lošom cirkulacijom.

Astrolog Mihailo Čukić (novosti.rs)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR