BOKS SPEKTAKL : Marko Nikolić iz Leštana motivisan i spreman za borbu protiv Radojčina

0
1445
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Radojčin je krajem prošle godine boksovao protiv Darka Miličića u Novom Sadu. Meč između Nikolića i Radojčina biće održan u petak od 23,00 sata u klubu „Teatro“ u Beogradu

BEOGRAD – Srpski bokser Marko Nikolić će u petak uveče ukrstiti rukavice protiv neugodnog Radovan Radojčina u organizaciji PhD BOXING NIGHT.

Radojčin je krajem prošle godine boksovao protiv Darka Miličića u Novom Sadu. Meč između Nikolića i Radojčina biće održan u petak od 23,00 sata u klubu „Teatro“ uBeogradu.

Marku Nikoliću se ponovo otvaraju vrata da se pokaže u profi boksu nakon velikog uspeha koji je postigao u avgustu prošle godine u Haleu i to na bokserskom spektaklu kao uvodna borba Marku Huku zahvaljujući promoterskoj kući „Mega Promotion System“. Nikolić je spreman i veoma motivisan za ovu borbu, jer boksuje pred svojim sugrađanima. Njegov meč je predviđen u šest rundi i sa ambicijama koje ima, a to je da se do kraja 2015 godine sprema za napad na neku od titula. Nikolić je uveren je da će dati sve od sebe, jer je mnogo radio, vredno vežbao i finalizirao pripreme koje su bile veoma naporne.

Pored meča između Nikolića i Radojčina koji će se boriti u poluteškoj kategoriji biće održano još nekoliko mečeva. U super pero kategoriji Šerif Gurdijeljac će za protivnika imati Bojana Veljkovića. U kruzer kategoriji Ivica Bačurin boriće se protiv Aleksandra Petrovića. Za uvodnu borbu pre glavne borbe večeri je zakazan meč u muva kategoriji u između Nine Stojanović i Jovane Trifunjagić. Nina Stojanović u profi boksu ima šest mečeva i svih šest pobeda od kojih je tri nokautom. Trenutno se nalazi na četvrtom mestu evropske rang liste.

 

Izvori foto:kurir.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR