VI Путујући сајам књига за децу „ВОЛИМ ДА ЧИТАМ“

0
1529
NextWEB hosting
NextWEB hosting

VI Путујући сајам књига за децу Центра за културу Гроцка

ВОЛИМ ДА ЧИТАМ

Центар за културу Гроцка у сарадњи са Народном библиотеком Србије, Библиотеком града Београда, водећим домаћим издавачима, основним школама и средњом школом са територије општине Гроцка, организује шести по реду Путујући сајам књига за децу у периоду од 20. до 29. априла 2015. године.

Гошћа овогодишењег сајма књига је реномирана књижевница Јасминка Петровић. Своје познате књиге намењене младим читаоцима представиће у ОШ“ Милоје Васић“ и ОШ „Алекса Шантић“ у Калуђерици, и ОШ „Св.Сава у Врчину“.

На Путујућем сајму књига ВОЛИМ ДА ЧИТАМ представиће се дечја и издања за младе следећих издавача: Креативни центар, Evro Guinti, Прометеј Нови Сад, Феникс Либрис, Публик Практикум, Прополис Плус, Enco book, 3D+, Школа плус, Leo commerc, Профил, ИП Булевар, Београдска књига, Порталибрис, Лагуна, Одисеја, Јасен.
……………………………….
Путујући сајам књига ВОЛИМ ДА ЧИТАМ намењен је основним школама са територије општине Гроцка, са циљем да се ученицима приближи књига и издаваштво данас. Поштујући интересовања и сазнајне потребе младих, и имајући у виду мали број књижара и слабу понуду литературе за младе на територији општине Гроцка, реномирани домаћи издавачи се својим издањима представљају ученицима, њиховим родитељима и предметним наставницима.

Сајам књига путује у следећем распореду:

ОШ „Алекса Шантић“ Калуђерица, 20. и 21. април 9 -16 часова
ОШ „Милоје Васић“ Калуђерица, 22. и 23. април, 8 -14 часова
ОШ „Илија Гарашанин“ Гроцка, 24. и 27. април, 8 -14 часова
ОШ „Никола Тесла“ Винча, 28. и 29. април, 9 -16 часова

Добродошли!

Аутор програма:
Зорица Атић,
дипл. историчарка уметности

volim da čitam

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR