ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „Бродолом“ у изведби полазника Позоришне радионице

0
1989
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Нова позоришна представа под називом ,,БРОДОЛОМ“ у извођењу наших младих глумаца, полазника радионице Центра за културу Гроцка, играће се у понедељак 8. јуна у 11.30 часова, у свечаној сали ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој.

У тромесечном пролећном циклусу рада Позоришне радионице Центра за културу Гроцка током 2015. године у ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој, ученици су под вођством позоришног педагога Тање Стикић увежбали представу „БРОДОЛОМ“, коју ће 8. јуна месеца премијерно играти пред својим вршњацима.

Позоришна радионица Центра за културу Гроцка траје већ трећу годину за редом и намењена је деци која кроз креативну припрему и играње представе желе да упознају позориште, и заједно са другом децом стварају тимску енергију, пријатељство и поверење. Позоришна радионица у Гроцкој је место где деца маштају и сањају, граде своје самопоуздање, ослобађају се стида и треме, место где се радују, упознају свет, друге и себе, а позоришна игра им омогућава да буду оно што јесу и оно што би желели да постану.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR