Odzvonilo je mršavicama, obline se ovo leto vraćaju na velika vrata!

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Nešto se čudno događa u modnoj industriji. Čini se da anoreksičnim modelima zvoni zadnje zvono. Velika Britanija je jednoj velikoj modnoj kući, zabranila emitovanje reklame s premršavom manekenkom. Istovremeno, Ashley, najpoznatiji svetski punašniji model, radi bez prestanka

Ashley Graham snimila je reklamu za Elle i niže uspeh za uspehom.

„Radim ovo već 15 godina i stvarno mislim da se modna industrija jako promenila. Mislim da je sada era djevojaka s oblinama. Ali ja znam da ovo nije samo trend i znam da su obline tu da bi ostale“, poručila je Ashley.

Ona je probila led i kada je Sports Illustrated objavio reklamu u kojoj ona zanosno pozira u bikiniju.

„Sada kada je Sports Illustrated objavio editorijal s punašnom manekenkom i nakon što su objavili reklamu sa mnom, planiram biti na naslovnici Sports Illustrateda sledeće godine“, najavila je svoje planove za iduću godinu.

„Ono što najviše volim na svom telu jest to što je u obliku peščanog sata. Volim ga pokazivati, volim naglašavati svoja bedra i struk. Najviše seksi se osećam kada sam oskudno odevena“, ističe Ashley.

Osim zdravog i sportskog života, Ashley promoviše samopouzdanje, osobito među mlađom populacijom.

„Jaka bedra, ne možete prestati trljati se jedno o drugoga! No, to je ok! Zadrža ću vas. A tebe celulitu nisam zaboravila! Odabrat ću zavoljeti te, iako želiš preuzeti moju celu stražnjicu! Ali ti si deo mene i ja te volim“, govori ova manekenka.

Ashley predstavlja stvarni svet u kojem živimo i zato je volimo!

 

Izvor: http://www.vijesti.rtl.hr/

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR