ŽRK Avala iz Vrčina prvak II rukometne ženske lige

0
774
NextWEB hosting
NextWEB hosting

 

U nedelju 7. juna 2015. godine u Vrčinu sa početkom u 18 časova odigrana je revijalna utakmica između ekipa ŽRK Avala i reprezentacije II lige. Ovom utakmicom obeležen je ulazak ŽRK Avala u I srpsku žensku rukometnu ligu.

Na samom početku Zoran Mikić sekretar II lige uručio je devojkama medalje, a zatim je Desimir Vuković direktor II lige uručio pehar kapitenu ekipe Aleksandri Vasić. ŽRK Avala je prvak II ženske rukometne lige sa 9 pobeda i samo jednim porazom, tj. 18 poena. Medalje su uručene i predsedniku kluba Nenadu Đoriću, treneru Momiru Vasiću i pomomoćnom treneru Dejanu Vukasu. Sudije na ovoj revijalnoj utakmici bili su Nenad Milošević i Miodrag Stamenković, a delegat je bio Nenad Bojić. Utakmica je završena pobedom ekipe ŽRK Avala 25-22.

Na poluvremenu utakmice mlađe ekipe ŽRK Avala i ORK Umčari devojčice generacije 2005-2006 odigrale su utakmicu sa rezultatom 7-7.

Nakon utakmice organizovana je svečana proslava na kojoj su dodeljene zahvalnice i plakete svima koji su dali doprinos uspehu kluba. Gradska opština Grocka je dobila plaketu koja je uručena članu veća Zoranu Milićeviću koji se zahvalio u svoje i u ime predsednika opštine Stefana Dilberovića. Proslavi su prisustvovali i članovi veća Zoran Kojić i Nenad Marinković. Posebna zahvalnost za uspeh devojčica duguje se njihovim roditeljima koji su takođe bili gosti na ovoj proslavi.

Plakete i zahvalnice uručene su:
– Gradskoj opštini Grocka
– Osnovnoj školi „Sveti Sava“
– Policijskoj stanici Grocka – Policijskom odeljenju Begaljica
– FK Vrčin – predsedniku Zoranu Kojiću
– Rukometnom savezu Beograd
– Piceriji Kolibri – vlasniku Nenadu Marinkoviću
– Žaklini Starčević
– Zoranu Alavanji
– Ivici Ristiću
– Kafe Milun
– Zoranu Kuzmanoviću
– Milanu Nikoliću
– Dejanu Mitriću
– Rodoljubu Dimitrijeviću
– Životi Borisavljeviću
– Jovici Jašiću
– Firmi POTEKS DOO Beograd
– Milanu Mijatoviću
– Zoranu Mijatoviću

– Zoranu Petroviću
– Mališi Radivojeviću
– Sole komerc doo
– Eliksir grup
– Movie kitchen catering

Album sa slikama možeta pogledati OVDE

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR