НАСТУП панчевачких “ЉУБИЧИЦА” у Гроцкој, петак 3. јул од 20.30 часова

0
NextWEB hosting

У петак 3. јула у центру Гроцке од 20.30 часова наступа млади панчевачки бенд “Љубичице”.

”Музичка башта” Центра за културу Гроцка овог петка у сарадњи и подршком ГО Гроцка сели се у познату “Грочанску чаршију”, где ће се млади и перспективни бенд “Љубичице” широј публици представити у пуном саставу, у оквиру промоције новог сингла и најаве свог другог студијског албума.

Иза препознатљивих и духовитих решења којима нас “Љубичице” у обиљу засипају, крије се један од најозбиљнијих покушаја да се rock’n’roll музици удахне нови живот, и постави у контекст 21. века.

Ljubičice&Co. су шесточлана rock’n’roll група из Панчева. Након неколико успешних синглова објавили су први албум “Ljubičice&Co.” 2014. за издавачку кућу Lampshade media из Београда. Да се ова група посебно истиче наступима уживо, показали су одличним наступима на Еxit фестивалу, отварању Барутане, концертом у Mikser House-u и др. Ових дана изашао је најновији сингл ,,О мајмуну и змији”, као најава другом студијском албуму Љубичица, који је у припреми.

Бенд сачињен искључиво од академских музичара одликује оптимизам, ведрина и упечатљиви наступи. Једна од занимљивости јесте и та да су оба пратећа женска вокала “Љубичица” управо из – Гроцке.

Ljubicice u Grockoj

Добродошли!

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

ten + 12 =