Отвара се изложба „ПОРТРЕТИ“ у Ранчићевој кући

0
1924
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Позивамо Вас да у петак 4. септембра 2015. године у 19 часова присуствујете отварању групне изложбе радова под називом ,,Портрети“ аутора Бојане Мицић, Милице Лилић, Миљане Савићевић и Марка Лазића, у галерији Центра за културу Гроцка, Ранчићева кућа, Мајевичка 9 у Гроцкој.

„Портрет као традиционална тема и као тема која је „увек у моди“ даје себи простора за безброј различитих интерпретација. На изложби „Портрети“ можемо видети приступ овој теми групе аутора коју чине Бојана Мицић, Милица Лилић, Миљана Савићевић и Марко Лазић.
Уметничка остварења изведена су на различитим форматима и у различитим сликарским техникама. Радови се одликују визуелном промишљеношћу, храбрим и истовремено смиреним сликарским рукописом. Ови ликови су представе одређеног субјекта који је уметнику/уметници у приватном животу веома близак, или је то јавна/историјска личност која је својим карактером заслужила место у личном стваралаштву аутора“, наводу у уводној речи каталога изложбе ликовна уметница Сања Солунац.

Изложба траје до 16. септембра 2015. године.

Добро дошли!

4 autora flajer.cdr

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR