Изложба „Портрети“ у Гроцкој

0
2201
NextWEB hosting
NextWEB hosting

У галерији Центра за културу Гроцка, у Ранчићевој кући, у петак 4. септембра у 19 часова отворена је изложба радова под називом „Портрети“ групе младих аутора који долазе из Ниша, Лесковца и Беле Паланке.

Бојана Мицић, Милица Лилић, Миљана Савићевић и Марко Лазић представили су се изложбом коју чини преко 50 радова у различитим сликарским техникама. Заступљени су цртежи угљеном, пастелом, оловком, темпером, уље на платну, радови од жице, колаж, комбинована техника…

Изложбу је отворила Зорица Атић, историчарка уметности, нагласивши да разноврсност приступа младих аутора универзалној теми, поред тематике, повезује визуелна промишљеност и истраживачки приступ, те да ће изложба бити занимљива и едукативна посетиоцима.
Изложба траје до 16. септембра.

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????

20150905  GROCKA  Zorica

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR