NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Одржан актив директора: Представљен Kоординатор града Београда за школски спорт Слађана Петровић...

Одржан актив директора: Представљен Kоординатор града Београда за школски спорт Слађана Петровић (ФОТО)

0
2500
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Aктив директора свих школа са територије општине Гроцка одржан је данас у згради Градске општине Гроцка са почетком у 12 часова.

Састанку су присуствовали председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, члан општинског већа Живадин Митрић, директори школа , као и Слађана Петровић координатор за школски спорт на нивоу града Београда задужена за општину Гроцка.

На почетку састанка председнику Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић директор Драган Гојковић испред општинскогсавеза за школски спорт уручио је плакету за добринос развоју школског спорта.

Потом је председник актива и директор ОШ „ Илија Гарашанин“, Драган Гојковић изнео које су тачке дневног реда:

1. Упознавање са радом Координатора за школски спорт на нивоу града Београда задужене за општину Гроцка и организацију спортских такмичења, Слађане Петровић
2. Извештај са састанка директора школа на Новом Београду, тема: Правилници о критеријумима и стандардима за финансирање установе која обавља делатност основног образовања и васпитања.
3. Састанак у ОШ „Иван Горан Ковачић“, тема: Мигранти.
4. Подела такмичења – преузимање обавезе организације такмичења по предметима и другим активностима
5. Уџбеници
6. Технолошки вишкови
7. Дан просветних радника
8. Лекарски прегледи и превоз ученика
9. Текућа питања.

„Спортски савез Београд“ и „Савез за школски спорт и организацију такмичења“ жели да подстакне повећање броја учесника школских и спортских такмичења, повећа промоцију школског спорта, побољша услове рада професора и наставника, и да на тај начин децу школског узраста анимира како би се што више укључила у спортске активности школе и допринела стварању здравих навика код њих. Координатор Слађана Петровић биће задужена да са наставницима ради на побољшању услова за бављење спортом у школама.

grocka.rs

DSC_6539pDSC_6538pDSC_6537pDSC_6535pDSC_6542DSC_6544p

SHARE.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR