NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
ЛЕШТАНЕ: Отворена полицијска испостава (FOTO + VIDEO)

ЛЕШТАНЕ: Отворена полицијска испостава (FOTO + VIDEO)

0
2323
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Данас је свечано отворена полицијска испостава у згради „Ауто- мото друштва“, у Лештанима у којој ће грађани моћи да изваде и регулишу лична документа.

Полицијску испоставу отворило је Министарство унутрашњих послова Републике Србије у сарадњи са Градском општином Гроцка , која је обезбедила трошкове за опремање радног простора .

Свечаном отварању присуствовали су државни секретар Министарства унутрашњих послова Републике Србије Милосав Миличковић, директор полиције Милорад Вељовић, председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, командир Полицијске станице Гроцка Зоран Ђорђевић и општинско руководство.

Грађани са подручија овог дела општине ће од данас, сваког радног дана и суботом од 7:30 до 15:30 моћи да регулишу и подигну жењену документацију у просторијама ове полицијске испоставе.

– На овом месту 20.000 људи из Лештана и околних места моћи ће да изваде лична документа, да региструју возило и да убрзају процес добијања тих документа“ , рекао је у изјави за медије државни секретар Министарства унутрашњих послова Милосав Миличковић. Он је такође истако да је један од приоритета Министарства приближавање полиције грађанима и да је у плану отварање полицијске станице у Лештанима како би се осигурала већа безбедност и сугурност грађана.

Председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић захвалио се Министарству унутрашњих послова на доброј сарадњи у протеклом периоду, из које се сада виде конкретни резултати. – Више од 25 хиљада становника сада ће моћи своја лична документа моћи да добију на новој локацији, тако да грађани Лештана, Винче, Болеча и Ритопека неће морати више да одлазе у Калуђерицу или Гроцку. Ово је одлична ствар, а сигуран сам да ћемо у сарадњи са МУП-ом урадити још доста ствари како би се грађани осећали што сигурније, јер безбедност грађана мора бити на првом месту.

Извор:grocka.rs

Галерију слика можете погледати ОВДЕ

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR