FILMSKA POTERA U USTANIČKOJ ULICI: Inspektor PS Zvezdara Fantoma uhvatio u zasedi!

0
1117
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Inspektor PS Zvezdara Radomir Stević, koji je u filmskoj poteri uhapsio lopova koji je napadao i tukao žene, za Alo! priča kako je „došao glave“ Fantomu.

Inspektor Radomir Stević

Inspektor Radomir Stević, Foto: Alo.rs

– Iskočio sam iz zasede koju smo postavili u Ustaničkoj ulici i počeo da trčim za razbojnikom, kog smo nazvali Fantom. S leđa je napadao Beograđanke i kidao im narukvice, lančiće, otimao torbe, a neke je čak i pretukao. Iako je trčao veoma brzo, moje kolege su ga usmerile tako da nije bilo šanse da mi pobegne – prepričava inspektor Policijske stanice Zvezdara Radomir Stević akciju hapšenja S. M. (20), koji je mesecima sejao strah među Beograđankama.

– Dva i po meseca smo zajedno s voždovačkom i vračarskom policijom pokušavali da otkrijemo Fantoma, koji je dvadesetak puta napao žene. Problem je bilo to što je uvek prilazio s leđa i što je birao mesta na kojima nema kamera. Međutim, klasičnim radom, mi to zovemo stara škola, a podrazumeva i dobijanje informacija od saradnika, uspeli smo da složimo kockice i uhapsimo ga – objašnjava Stević.

On je kao dodatni problem u otkrivanju ovog razbojnika naveo i to što on nije prodavao ukradeni nakit nego je imao svog čoveka za to.

– Tek kada smo locirali preprodavca, dobili smo validne dokaze. Postavili smo zasedu i čekali. Kada smo ga uhapsili, samo je rekao: „OK. Znam zašto ste me jurili, sarađivaću.“

Istraga se odvija sada svojim tokom, otkrivaju se nova dela, ali o tome ne mogu da pričam – uz osmeh kaže Stević i navodi da zaslugu u ovom hapšenju imaju i policajci iz stanica Voždovac, Vračar i Stari grad.

Šutirao ženu u glavu

Prema rečima inspektora Radomira Stevića, S. M. je na Vračaru brutalno pretukao jednu ženu jer od nje nije uspeo da ukrade lančić.

„Prišao joj je s leđa i pokušao da otkine lanac. Nije uspeo, pa ju je gurnuo i pokušao da joj uzme tašnu. Kada mu ni to nije uspelo, on ju je išutirao nogom u glavu i pobegao“, priča Stević.

Izvor: alo.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR