За каратисте клуба „Дунав“ и Кјокушинкаи клуба „Тигар“, општина Гроцка организовала свечани пријем ФОТО

0
2045
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Свечани пријем каратиста Карате  клуба  „Дунав“ и Кјокушинкаи карате клуба „Тигар“ из Гроцке , организован је данас у великој сали Скупштине општине Гроцка са почетком у 12 часова.

Пријему су присуствовали председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, председник Скупштине општине Гроцка Спасоје Живановић, председник Спортског савеза Гроцка Владо Радовановић, секретар Спортског савеза Гроцка Живка Комленац Ђорђевић,тренер КК „Дунав“ Бранислав Станковић, тренер ККК „Тигар“ Зоран Лалић и спортисти ових клубова.

На самом почетку присутне су поздравили председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић и председник Спортског савеза Гроцка Владо Радовановић, а потом су се присутнима обратили тренери  карате клубова.

Свечани пријем организован је како би се руководство Градске општине Гроцка упознало са радом ових клубова, постигнутим резултатима у 2015. години и такмичењима која ће бити одржана у наредном периоду. Каратисти ових клубова освојли су бројне успехе на такмичењима у земљи, али и  на европским и светским првенствима.

Галерију фотографија можете погледати ОВДЕ

grocka,rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR