Dopuna BusPlus kartica za decembar počela danas

0
953
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Dopuna personalizovanih BusPlus kartica za decembar mesec počinje danas, a korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta.

BEOGRAD – Dopuna personalizovanih BusPlus kartica za decembar mesec počinje danas, a korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta.

Dopune se prodaju po novom tarifnom sistemu, čija je primena počela 1. oktobra, saopštio je BusPlus.

Jedinstveni zonski tarifni sistem podrazumeva podelu celokupne teritorije grada Beograda na četiri tarifne zone za sve vrste karata, pri čemu prva zona obuhvata uži centar Beograda, druga šire gradsko područije, dok zona tri obuhvata opštine Barajevo, Sopot, Obrenovac i deo Grocke, a zona četiri opštine Lazarevac i Mladenovac.

Korisnici personalizovanih kartica mogu, u odnosu na opseg kretanja, odrediti koje zone koriste i shodno tome kupiti odgovarajuću dopunu.

Na primer, ukoliko korisnik putuje na relaciji Lazarevac (Zona 4) – uži centar Beograda (Zona 1), potrebna mu je dopuna za Zone 1, 2, 3 i 4, pri čemu korisnik može da koristi sve linije javnog gradskog prevoza u okviru zona obuhvaćenih kupljenom dopunom.

Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi ili produžiti elektronske povlastice nalaze se na do sada uobičajenim prodajnim mestima.

Za dodatna pitanja, građanima je na raspolaganju Korisnički servis BusPlusa putem broja telefona 011/ 7155 155, radnim danima od osam do 18 i subotom od devet do 14 sati.

IZVOR Tanjug

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR