Nedeljni horoskop od 22. do 28. novembra 2015. godine

0
1289
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Kao po običaju, puni ste energije i radnog elana. Rešili ste da uprkos zastojima konačno završite neki davno započeti projekat. Ono što se uvek savetuje osobama rođenim u vašem znaku jeste smirenost i izbegavanje brzopletih odluka. Ovih dana bićete izuzetno razdražljivi, pa su mogući sukobi sa kolegama. Srećom, na kraju se sve dobro završava.

Ljubav – Kad vam je istinski stalo do nekoga, umete da budete i te kako neodoljivi. To važi i za ovaj period. Venera i Mars u Vagi čine vas izuzetno zavodljivim.

Zdravlje – Manjem broju pripadnika znaka predstoji neka manja hirurška intervencija. Većina se oseća bolje nego inače.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Ovo je odličan period za polaganje ispita. Ako niste spremni, ne glumite sveznalicu. Prave vrednosti će se kad-tad pokazati. Mnogi Bikovi narednih dana biće u prilici da donose bitne odluke. Iskoristite trigon tranzitnog Jupitera ka vašem Suncu i slobodno zatražite pomoć od nekih uticajnih ljudi.

Ljubav – I dalje preispitujete svoja osećanja i razmišljate o razlozima nedavnog konflikta sa voljenom osobom. Plašite se da se taj nesporazum ne ponovi. Nikako da se opustite. Planirate zajedničko putovanje.

Zdravlje – Nejasna poslovna situacija odražava se i na vaše zdravlje. Potrudite se da razrešite eventualne sukobe. Ukoliko poslovi teku glatko, i zdravlje će biti u redu.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Sva vaša razmišljanja i projekti vezani su za zaradu. Naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji. Merkur u konjunkciji sa Saturnom mogao bi da produži rokove završetka nekih važnih poslova i uspori isplatu dogovorenog novca.Toliko ste okupirani materijalnim vrednostima, da potpuno zanemarujete ostale aspekte života. Budite kooperativniji.

Ljubav – Prilično ste svojeglavi pa su moguće tenzije sa Bikovima i Rakovima. Ne prenagljujte sa izjašnjavanjem oko neke važne teme, jer se kasnije možete kajati. Prija vam opuštena atmosfera.

Zdravlje – Iako ste naizgled spokojni, nešto vam ipak nedostaje. Više se krećite.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Učinili ste sve što je do vas i sada mirno očekujete rezultate. Ponekad vam se čini da ste u bezizlaznoj situaciji, ali ne bi trebalo da se previše brinete zbog onoga na šta ne možete da utičete. Možda ste se „preforsirali“, pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Pokušajte da se bolje organizujete. Potreban vam je odmor od svega.

Ljubav – Na ljubavnom planu vam u poslednje vreme ne cvetaju ruže. Niste zadovoljni odnosom sa partnerom, ni njegovim ponašanjem. Trebalo bi da otvoreno porazgovarate o svemu. Ako ste sami, moguća nova veza.

Zdravlje – Preosetljivi ste. Pazite na ishranu, ojačajte imunitet.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Ponekad vam je teško da započnete bilo kakav posao, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana bićete izuzetno motivisani za nove projekte. Uspeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Zadovoljni ste svojim postignućima, a i sreća vam je naklonjena. Iskoristite dobar položaj Jupitera u polju novca, tražite povišicu.

Ljubav – Za sve vam je potrebna garancija, pa i za ljubav. Verovatno ste pomešali lončiće, pa pokušavate da se osigurate tamo gde niko nikada nije siguran.

Zdravlje – Više boravite u prirodi, šetajte i uživajte.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Mnogi projekti su u zastoju iz nepoznatog razloga. Šesto čulo vam govori da bi trebalo da obratite veću pažnju na sva događanja u vašem poslovnom okruženju. Jasno vam je da morate da budete strpljivi i sačekate povoljan momenat, pa zato iskoristite ovaj period kada je Jupiter direktan, i to u vašem znaku. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. Sve ostale eliminišete iz okruženja.

Ljubav – Ovih dana očekujte puno strasti, nežnosti, ali i suza. Veza je došla do usijanja. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne pričajte o sebi više nego što to situacija nalaže.

Zdravlje – Vreme je za dijetu. Mogući su i bolovi u nogama.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Očekuje vas neka vrsta prekretnice na poslovnom planu. Nekim Vagama sledi radikalna promena, a drugima možda odlazak u penziju. U svakom slučaju, promene su neminovne. Započinje nova faza u vašem životu. Na mnoge stvari stavljate tačku. Rešavate napokon da se menjate. Izbegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da odradite.

Ljubav – U vezi se ponašate prilično naivno i uopšte ne razmišljate koliko je vaš partner zaista iskren. Mars u vašem znaku doneće vam nagle promene.

Zdravlje – Previše ste angažovani, vreme je da se malo opustite.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Na poslovnom planu sve se odvija baš onako kako želite. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne grešite nego postižete i izuzetne rezultate. Tokom ovog perioda polje novca biće veoma aktivno, pa narednih dana možete da očekujete uvećanje prihoda ili dobitak. Ali, obuzdajte potrošačku groznicu i pokušajte da uštedite nešto za crne dane. Planirate putovanje.

Ljubav – Nova veza se lepo razvija, a ako planirate proširenje porodice, Moguće je da ćete planove i ispuniti. Spremite se za puno strasti i nežnosti.

Zdravlje – Izbegavajte slatkiše, piće i cigarete. Neophodno vam je čišćenje organizma od toksina.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Dobićete priznanje za dobro obavljen posao. Više bi Vam odgovaralo da ono bude materijalne prirode, jer ste „švorc“, ali ćete zahvaljujući pohvali bar nahraniti sujetu. Saturn će u vašem znaku boraviti još dve godine stoga budite strpljivi. Trudite se da iz svake situacije izvučete pouku. Učite i na tuđim greškama. Pošto niste u stanju da optimistički gledate na trenutne okolnosti, promenite ugao posmatranja.

Ljubav – Napokon ste shvatili da jedino možete da menjate sebe i da partnera morate da prihvatite sa svim manama i vrlinama, ili, ako vam ne odgovara, da ga ostavite. Pazite koga birate.

Zdravlje – Mogući problemi sa venama. Više hodajte.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Zadovoljni ste postignutim rezultatima. U odnosu sa saradnicima mogući su manji nesporazumi. Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova u stilu – što na um, to na drum. Nemate više živaca „da sve uvijate u celofan“. Mari i Venera u polju karijere najavljuju promene. Budite istrajni u onom što ste započeli. Verujte u svoje sposobnosti.

Ljubav – Jedan iznenadni poziv i kraći poslovni put mogli bi da unesu velike promene u vaš ljubavni život. Uživaćete, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak – nemate šta da izgubite.

Zdravlje – Izbegavajte konfliktne situacije. Čuvajte nerve.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Poslovi koje ćete započeti ovih dana, urodiće plodom tek krajem idućeg meseca. Zato se na vreme naoružajte strpljenjem. Prijaju vam nove poslovne aktivnosti i osećate se preporođeno. Hiperaktivni ste. Trudite se da uspostavite i sačuvate dobre odnose sa kolegama. Mogući dodatni poslovi i lepo iznenađenje na finansijskom planu. Naglašena kreativnost.

Ljubav – Mnogi pripadnici ovog znaka u fazi su obnavljanja starih emotivnih veza. Zadovoljstvo je obostrano.

Zdravlje – Mogući problemi sa urinarnim traktom. Izbegavajte piće i slatkiše.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Idu vam od ruke svi poslovi koji su vezani za kretaivan rad. Mašta i kreativnost su naglašeni tokom ovog perioda. Pokušavate da proširite obim delatnosti. Kao po običaju, volite da sanjarite na javi. Spustite se na zemlju i budite aktivniji.

Ljubav – Maštate o idealima kojih, nažalost, nema. Kompenzaciju za sumornu stvarnost nalazite u romanima i filmovima. Viši tipovi znaka uživaju u životnim blagodatima.

Zdravlje – Moguće psihosomatske smetnje. Opustite se.

Izvor:novosti.rs ASTROLOG Mihailo Čukić * 063/359-260

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR