Шта има ново у „Грочанској чаршији“

0
2364
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Центар за културу Гроцка се уређењем девастираног калкана и бочног зида јавног објекта у центру насеља укључује у најављене радове на уређењу „Грочанске чаршије“ које спроводи Општина Гроцка.
Последњих дана у току је уређење бочног зида зграде у којој се налази Национална служба за запошљавање, као део неопходних припремних радова у оквиру спремања површине за осликавање мурала.
Зид ће добити нов и уређен изглед до Нове године, док је завршно осликавање мурала, о коме ће бити више речи у наредном периоду, планирано за пролеће 2016. године, због временских услова.

Овај први корак ка изради мурала трајно ће решити критично стање зида спратног калкана, и уједно и призор у који гледамо док се спуштамо од парка, станице, цркве и школе ка центру Гроцке, а амбијент Грочанске чаршије биће значајно освежен уређеним зидом.
На добитку су и запослени у објекту, јер ће имати изолован и топлији радни простор.

Кључна реч је – сарадња, и зато хвала општини Гроцка, без чије помоћи и разумевања извођење припремних радова не би било могуће остварити, као и власницима кафеа Ројал чијом је подршком омогућена скела и приступ зиду.

текст: З. Атић

IMG_6329

IMG_6324

IMG_6326

IMG_6316

IMG_6327

IMG_6315

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR