ГРОЦКА: Отворена испостава ПИО фонда

0
2174
NextWEB hosting
NextWEB hosting

У Гроцкој, у улици Народног хероја 3/а, данас је 25. децембра отворена испостава Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање , Филијале за град Београд, за подручје градске Општине Гроцка, која ће олакшати приступ услугама Фонда осигураницима са пребивалиштем или местом запослења на овој општини.

Отварању је присуствовао министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, директор Филијале за град Београд Милан Тодоровић, заменица председника градске општине Гроцка Јасмина Мандић, заменик председника скупштине општине Гроцка Зоран Костић и господин Драгољуб Симоновић.

Отварање испоставе Ребупличког фонда ПИО у Гроцкој, где има 14.114 осигураника и нешто више од 13.000 пензионера, пружиће могућност грађанима да своја права из пензијског осигурања остварују у својој општини. Имаће могућност да подносе све врсте захтева, да комплетирају захтеве, да подносе све врсте пријава на осигурања,све врсте потврда и уверења.

Заменица председника општине Гроцка Јасмина Мандић захвалила се министру Вулину што је брзо изашао у сурет захтеву да се отвори испостава у Гроцкој, која има преко 100.000 становника.

Потреба за тим, како је навела, постоји, а у плану је ускоро и отварање испоставе у Калуђерици, такође великом насељу.

Галерију слика са отварања можете погледати ОВДЕ

grocka.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR