NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Одржана изборна Скупштина Фудбалског савеза општине Гроцка, изабран председник

Одржана изборна Скупштина Фудбалског савеза општине Гроцка, изабран председник

0
2340
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Редовна изборна Скупштина Фудбалског савеза општине Гроцка одржана је 2. децембра са почетком у 17 часова у великој сали Градске општине Гроцка.

Једна од тачака дневног реда био је избор председника Фудбалског савеза општине Гроцка за мандатни период од 2016. до 2020. године.

У присуству 14, од могућих 17 делегата, за председника ФСО Гроцка једногласно је изабран Зоран Којић.

Потпредседничке функције поверене су Миломиру Недељковићу и Миловану Зубковићу.

На седници је формиран Извршни и Надзорни одбор. У саставу Извршног одбора, поред поменуте тројице челника биће још и председник Спортског савеза општине Гроцка Владо Радовановић, Дејан Миланковић, Владимир Трајковић , Данко Палалић, Добрица Кнежевић и Бошко Арсић.

Надзорни одбор чини ће Мирјана Буквић, Јелена Матијашевић и Горан Апостоловић.

У име Одбора за спровођење избора, процес је пратио Горан Спасојевић, а гости на Скупштини били су генерални секретар Фудбалског савеза Београда Јован Шурбатовић, председник Скупштине општине Гроцка Спасоје Живановић и бивши председник Спортског савеза општине Гроцка Блажо Стојановић. Присутнима се обрати и досадашњи председник ФСО Гроцка Милутин Живанчевић.

На крају заседања, на предлог председника ФСО Гроцка Зорана Којића , делегати су пружили подршку кандидатури Славише Кокезе, за председника Фудбалског савеза Београда.

_DSC1719 _DSC1721 _DSC1741 _DSC1747 _DSC1750 _DSC1753 _DSC1765 _DSC1767

grocka.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR