Beogradski novogodišnji festival na Beogradskom sajmu

0
1212
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Beogradski novogodišnji festival, u okviru „Beogradske zime“, jedinstven je događaj koji će se održati na Beogradskom sajmu od 18. do 30. decembra.

U Hali 2, nivo C, odvijaće se raznovrsni dečji programi koje će voditi Leontina, Minja Subota, Slobodan Boda Ninković, Milorad Mandić Manda i Predrag Vuković Peđolino. Dečje predstave igraće se svakodnevno u terminu 11.15 sati, a muzičko-scenski programi su od 18 časova, dok će se vikendom odvijati od 12, 15 i 18 časova.

Uz organizovan prevoz, deca iz beogradskih vrtića će besplatno gledati predstave u kojima će učestvovati naši poznati glumci, trupe i ansambli iz cele Srbije, među kojima su pozorište „Pinokio“, Hor „Čarolija“, Dubravko Jovanović i trupa, baletski studiji, folklorni ansambli, horovi, vokalne grupe i solisti Dečjeg kulturnog centra Beograda. Klizalište (atrijum Hale 2) će biti otvoreno do 16. januara, radiće od 10 do 20 časova, i besplatno je za sve one koji imaju klizaljke, a postoji i mogućnost da se iznajme po simboličnoj ceni. Zabavni park (Hala 1) i Hala 2 namenjeni su za robu široke potrošnje i biće otvoreni od 10 do 20 časova.

U subotu i nedelju nastupiće mladi rokenrol bendovi, u ponedeljak, 21. decembra, Meteor – Mega tezga orkestar, 22. decembra – Dejan Petrović Big Bend, 23. decembra – Crne Mambe i Najda, 24. decembra – Bend Nikole Grbića Grbe, 25. decembra – Bend Pece Jovanovića, 26. decembra – Novica Zdravković, 27. decembra – Ođila i prijatelji, 28. decembra – Meteor, 29. decembra – Zvonko Bogdan i 30. decembra – Belgrade Old Stars koktel bend. Koncerti počinju u 19 časova.

Izvor i foto : Studio B

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR