EKSKLUZIVNA VEST: Posle nove linije 311, u 2016 godini i GROCKA-301

0
1940
NextWEB hosting
NextWEB hosting

BEOGRAD – Od januara 2016. godine počinje postepeno da se uvodi nova mreža linija javnog gradskog prevoza u Beogradu.

Kako je predviđeno predlogom Gradske direkcije za javni prevoz, do pojedinih izmena doći će već tokom januara, dok će druge  izmene biti sukcesivno realizovane tokom godine, zbog izgradnje novih terminusa.

Na zahtev građana i Opštine Grocka, biće uvedena posebna linija za Grocku, pa će na ulazu u naselje iz pravca Begaljice biti izgrađeno stajalište, odakle će polaziti 301.

Povodom ovog saznanja bili smo slobodni da u ovoj novogodišnjoj večeri pozovemo predsednika GO Grocka Stefana Dilberovića koji je za Grocka Info dao izjavu i ovom prilikom rekao:

  • Da, tačno je, s obzirom na veliku želju gradjana naselja Grocka da dobiju posle 20 godina nazad svoju liniju 301, što bi bilo na neki način ispravljanje nepravde prema njima. Ubeđeni smo da izgradnjom okretnice i uvođenjem linije 301 da će prevoz biti efikasniji na ovoj relaciji. Mi smo sekretarijatu za saobraćaj predložili plac u Bosanskom naselju, a što se tiče projekta, on će biti gotov za 2 nedelje, dok će izgradnja okretnice krenuti na proleće. Zahvaljujem se gradskim vlastima, posebno  gospodinu Rafailoviću, sekretaru za saobraćaj grada Beograda, koji nam i ovog puta izašao u susret, kao i prilikom uvođenja linije 311.- izjavio je Dilberović.

Opširnije  o novim linijama javnog gradskog prevoza u Beogradu možete pročitati OVDE

Izvor: Tanjug- Grocka info

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR