Nedeljni horoskop: Od 13. decembra do 19. decembra

0
1218
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Gde je nestala vaša poslovična marljivost? Tokom ovog perioda, bićete konfuzni i više skloni sanjarenju nego radu, pa su moguće i greške. Uspehu mogu da se nadaju samo oni koji se bave kreativnim zanimanjima. Maštovitost će biti naglašena. Pokušavate da proširite obim delatnosti. Viši tipovi znaka uživaće u životnim blagodatima, dok će se drugi suočiti sa psihološkim problemima.

Ljubav – Niste zadovoljni partnerom. Maštate o idealima koji, nažalost, ne postoje u realnom životu. Kompenzaciju za nezadovoljstvo tražite u umetnosti.

Zdravlje – Psihosomatske tegobe ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok i pomirite se sa onim što ne zavisi od vas.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Kao po običaju, ne oskudevate u volji i energiji. Potpuno ste predani poslu i sve što zamislite sprovodite u delo. U komunikaciji sa kolegama lako padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Rešili ste da uprkos nepovoljnim oklonostima sprovedete u delo neki važan projekat. Jeste li sigurni da je sada pravo vreme za to? Možda bi bilo bolje da sačekate povoljniji trenutak?

Ljubav – Venera, vladar vašeg znaka, trenutno je u Škorpiji, što svim Bikovima komplikuje emotivni život. Narednih dana bićete veoma zavodljivi. Ipak, uz malo strpljenja, sve stvari dolaze na svoje mesto.

Zdravlje – Dobro se osećate, čak mnogo bolje nego inače.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Dobro se osećate, znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi Blizanci će narednih dana donose mudre odluke. Ukoliko osećate da niste dorasli situaciji, ne pravite se važni, ionako je Merkur u Jarcu, pa niko od vas ne očekuje brze odgovore. Budite strpljiviji. Ovo je odličan period za polaganje ispita. U poslovima vezanim za komunikaciju ne prenagljujte.

Ljubav – Stalno u glavi premotavate „film“ o nedavnom konfliktu sa voljenom osobom. Plašite se da se taj nesporazum ne ponovi. Planirate zajedničko putovanje. Slobodni pripadnici znaka upoznaće osobu svetlije kose.

Zdravlje – Stres na poslu negativno se odražava na vaše zdravlje. Opustite se.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Okupirani ste materijalnim vrednostima, pa koristite svaku priliku za sklapanje novih unosnih poslova i dobru zaradu. Želite da svima pokažete šte sve možete i koliko vredite. Pazite samo da ne izgubite kontakt sa realnošću. Strpite se, ništa ne dolazi preko noći. Situacija će se uskoro popraviti. Mogući su dobici preko nedavno sklopljenih poslova.

Ljubav – Izbegavajte rasprave sa Jarčevima. Ne prenagljujte sa davanjem obećanja za koje niste sigurni da možete da ih ostvarite. Mesec i Merkur u znaku Jarca, nagoveštavaju greške u proceni.

Zdravlje – Radite ono što vam prija i biće vam bolje.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Imate utisak da se nalazite u bezizlaznoj situaciji, ali nije sve tako crno kao što vam se čini. Učinili ste sve što ste mogli i što od vas zavisi. Ma koliko vam to teško palo, moraćete da razmislite i o nekim novim opcijama, pa i o eventualnoj promeni posla. Pokušajte da bolje organizujete vreme. Potreban vam je odmor od svega, posebno od situacija koje deluju opterećujuće.

Ljubav – Niste zadovoljni ni u ljubavi. Veza u kojoj ste veoma je nestabilna. Ali, ne brinite, uskoro dolazi srećniji period. Ako ste sami, budite komunikativniji i više izlazite.

Zdravlje – Moguće aktiviranje hroničnih bolesti. Smanjite kilažu.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Mnogi projekti su u zastoju, iako je Jupiter u vašem znaku. Pošto umete da osluškujete događaje, osećate da treba biti strpljiv i sačekati povoljniji momenat. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One vas čine srećnim, omogućavaju vam da normalno funkcionišete. Sve ostale eliminišete iz okruženja. Ukoliko vam neko ponudi novi posao koji ima veze sa inostranstvom, prihvatite bez razmišljanja.

Ljubav – Ovih dana očekujte puno strasti, nežnosti, ali i suza. Veza je došla do usijanja, a Venera u Škorpiji nagoveštava da uskoro dolazi i rasplet. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne budite nadmeni.

Zdravlje – Pazite na ishranu. Mogući kardiovaskularni problemi.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Započinje nova faza u vašem životu. Na mnoge stvari iz prošlosti stavljate tačku i rešavate da okrenete novi list. Ipak, imajte na umu da vas prekretnica na poslovnom planu možda neće odvesti u željenom smeru. Neke Vage očekuje radikalna promena, druge odlazak u penziju. U svakom slučaju, promene su neminovne. Izbegavajte nerviranja i ne prihvatajte zadatke koji prevazilaze vaše sposobnosti.

Ljubav – Niste sigurni da je partner potpuno iskren prema vama. Moguće je da jedno govori, drugo radi, što vam se nimalo neće dopasti. Obuzdajte nezadovoljstvo i mirno rešite nesporazume.

Zdravlje – Nervni sistem je na udaru. Ne opterećujte se stvarima na koje ne možete da utičete.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Mrzovoljni ste i teško vam pada svaki posao. Ipak, kad se jednom zahuktate, nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana bićete spremni i da pomažete drugima. Venera u vašem znaku donosi vam noge pogodnosti na poslovnom planu, pa i nove prilike za zaradu. Trenutna situacija zahteva brze ali dobro osmišljene reakcije. Iskoristite šanse koje vam se pružaju.

Ljubav – Za sve tražite garanciju, pa i za ljubav. Verovatno ste pomešali lončiće, pa pokušavate da se osigurate tamo gde niko nikada nije siguran. Venera donosi snažne emocije ali i nemir. Vi ste na potezu.

Zdravlje – Pazite na kilažu kako ne biste kasnije imali probleme.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Pažljivo osluškujete svoj unutrašnji glas i preispitujete svoje postupke. Zahvaljujući Saturnu u vašem znaku, prihvatate nove odgovornosti na poslovnom planu što vam donosi bolju reputaciju i odlične rezultate. Što se finansija tiče, bilo bi dobro da malo obuzdate potrošačku groznicu. Pokušajte da uštedite nešto za neko egzotično putovanje i zasluženi odmor.

Ljubav – Veza je u ekspanziji. Ako planirate proširenje porodice, imajte na umu da je trenutno veoma povoljan period. Spremite se za puno strasti i nežnosti.

Zdravlje – Sklonost ka slatkišima je naglašena, što se odražava na zdravlje. Obuzdajte apetit.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Učite na svojim i tuđim greškama i iz svega pokušavate da izvučete neku pouku. Stalo vam je da proširite svoja znanja. Prijaju vam pohvale i uspesi na poslovnom planu, ali, više biste se radovali novčanim nagradama. Pošto niste u stanju da optimistički gledate na situaciju, bilo bi bolje da promenite ugao posmatranja. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

Ljubav – Napokon ste shvatili da ne možete da od partnera napravite ono što on nije i ne može da bude. Radije menjajte svoje ponašanje. Moguće promene statusa.

Zdravlje – Ojačajte imunitet, više se krećite. Mogući problemi sa venama.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Okolinu zapanjujete otvorenim i jasnim ispoljavanjem stavova u stilu – što na um, to na drum. Nemate više živaca da svoja razmišljanja i ideje „uvijate u celofan“. Saradnicima smeta promena u vašim stavovima. Ali, vi se time ne opterećujete, važno vam je da ste zadovoljni. Budite istrajni u onome što ste započeli. Neka vas ne obeshrabre eventualni mali neuspesi. Verujte u sebe i svoje sposobnosti.

Ljubav – Posle iznenadnog telefonskog poziva i kraćeg puta, moguća je obnova neke davno započete veze. Promena će vam prijati. Ako ste sami, prihvatite poziv za izlazak – nemate šta da izgubite.

Zdravlje – Izbegavajte nerviranja. Ojačajte organizam.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Puni ste pozitivne energije. Osećate se preporođeno i sve vam ide od ruke. Srećni ste zbog povoljnog razvoja situacije na poslovnom i privatnom planu. Sve što budete započeli narednih dana, urodiće plodom krajem idućeg meseca. Naoružajte se strpljenjem. Ovo posebno važi za one koji imaju privatan biznis.

Ljubav – Mnogi pripadnici vašeg znaka biće u prilici da obnove neku staru emotivnu vezu, posebno ako je u pitanju osoba koja živi u inostranstvu. Prepustite se osećanjima i uživajte.

Zdravlje – Mogući prolazni problemi sa urinarnim traktom usled bakterijskih infekcija.

Izvor novosti.rs|ASTROLOG Mihailo Čukić * 063/359-260

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR