Nedeljni horoskop: Od 27. decembra do 2. januara

0
1292
Mesečni horoskop za novembar
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Trudite se da sve svoje obaveze ispunite na vreme kako kasnije ne biste morali da slušate kritike i pridike. Ako žalite da izbegnete komplikacije, više puta proverite sve informacije koje dolaze do vas, i izbegavajte rizične finansijske transakcije. Pozicija vašeg vladara Marsa na izlasku iz Vage, ukazuje na neočekivanu promenu okolnosti, dok tranzit Venere na kraju Škorpije najavljuje povećanje troškova.

Ljubav – Stalo vam je da obradujete svog partnera, ali za uzvrat očekujete mnogo više nego što se naslućuje kroz vaše ponašanje. Budite realniji, izbegavajte sukobe.

Zdravlje – Opustite se i uživajte u prazničnom raspoloženju.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Zaboravite kuloarske priče i posvetite veću pažnju radnim obavezama. Venera u vašem polju javnosti, u neharmoničnom znaku, ukazuje da bi trebalo da više povedete računa o svom ponašanju i utisku koji ostavljate na okolinu. Pažljivije birajte saradnike za nove poslovne projekte. Ako se stvari otrgnu kontroli teško ćete dokazati dobre namere. Dobićete ponudu za izuzetno unosan posao.

Ljubav – Podjednako uživate u duženju sa mlađim i starijim osobama. Izlaskom Venere iz znaka Škorpije, komunikacija sa partnerom postaje opuštenija i prijatnija.

Zdravlje – Izbegavajte stresne situacije i osobe koje vas iritiraju.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Iskustvo vam pomaže da pravilno sagledate različite poslovne mogućnosti i da se opredelite za najbolje rešenje. Ono što na prvi pogled deluje lako i jednostavno, ponekad u sebi krije dodatne probleme koji se teško prevazilaze. Ako ste na poslu okruženi osobama sa kojima niste u dobrim odnosima, izbegavajte rasprave, jer vam ni zvezde trenutno nisu naklonjene. Završite tekuće poslove na vreme.

Ljubav – Ako želite da ubedite partnera da ste u pravu, ne oslanjajte se samo na snagu argumenata. Upotrebite i svoj šarm i zavodničke sposobnosti.

Zdravlje – Obratite pažnju na ishranu, konzumirajte više tečnosti.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Uz pomoć saradnika uspećete da prevaziđete prepreke koje usporavaju vaše napredovanje. Trenutno nemate dovoljno koncentracije da se bavite stvarima koje nisu na listi vaših poslovnih prioriteta. Važan savet u vezi sa novim finansijskim ulaganjima, najverovatnije privatnim, dobićete od nekoga od koga to najmanje očekujete. Izbegavajte konflikte sa šefovima i onima koji su stariji od vas.

Ljubav – Imate utisak da partner prećutkuje neke događaje, što dodatno pojačava vašu emotivnu uznemirenost. Moguće je da trenutno niste na istim talasnim dužinama.

Zdravlje – Obaratite pažnju na poruke koje vam šalju snovi.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Nedelja počinje sa Mesecom u vašem znaku, što vas čini otvorenim za promene. Novi izazovi u vama podstiču želju za profesionalnim dokazivanjem. Imate velika očekivanja kako od sebe tako i od kolega i pretpostavljenih, čak i od onih za koje znate da nisu uvek spremni da vam izađu u susret. Privatni posao bi vam najviše odgovarao. Vaš superioran stav donosi vam više problema nego koristi.

Ljubav – Delujete veoma nesigurno i oprezno. Imate osećaj da partner da partner sumnja u vašu iskrenost i trudite se da mu na razne načine pokažete koliko vam je stalo do njega.

Zdravlje – Kontrolišite impulsivnost i rešićete se stomačnih problema.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Najbolje se osećate kada sve teče po planu, ali faktor iznenađenja često ume da vam poremeti ritam i poslovnu koncepciju. Nema razloga da ignorišete svoje saradnike, neko može da vas usmeri ka dobrom rešenju. Od prioritetnog značaja za vas je poslovni odnos sa Bikom, Jarcem ili Rakom. Nemojte raditi ništa što je suprotno vašim interesima. Merkur u znaku Jarca podstiče vas da dovršite zaostale poslove.

Ljubav – Polako počinje da vas iritira partnerovo ponašanje, naročito u situacijama koje smatrate potpuno nevažnim. Ako ste sami, više izlazite. Moguća nova ljubav.

Zdravlje – Dosta ste radili, vreme je za opuštanje.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Ne dozvoljavate da bilo ko menja postavljene kriterijume, ako oni nisu u skladu sa vašim poslovnim interesima. Vešto koristite svoj autoritet kako biste ostvarili željene ciljeve u poslovnim pregovorima. Kada smatrate da ste u pravu, drugačija mišljenja ne želite ni da saslušate. Prilično ste nestrpljivi i često netolerantni. Diplomatsko ponašanje donosi korist. Povedite računa o troškovima.

Ljubav – Vašem zadovoljstvu nema kraja kada ste u krugu porodice. Prija vam partnerova pažnja. Ako ste sami, očekujte nova iskušenja. Dobro ste raspoloženi.

Zdravlje – Dobro bi vam došao aktivan odmor. Više se krećite.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Svesni ste svojih kvaliteta, imate jasne ciljeve i činite sve da ih ostvarite. Poslovni rizik može da se isplati samo ako ostanete dosledni u svojim namerama, i dok je Venera u vašem znaku. Imate razloga da verujete u povoljan ishod neke komplikovane poslovne situacije. Izbegavajte sukobe sa autoritetima, naročito ako i sami želite da preuzmete na sebe neki odgovorniji posao.

Ljubav – Vešto izbegavate emotivne provokacije i ne padate u vatru kada vam nešto nije po volji. Neko novo društvo pozitivno utiče na vaše raspoloženje.

Zdravlje – Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Niz srećnih okolnosti, kao i trigon Merkura sa Jupiterom, dobro utiču na razvoj poslovne situacije. Potrudite se da iskoristite ovaj povoljan period za dovršavanje zaostalih poslova. Bilo bi dobro da svoje interese uskladite sa drugima i da nađete pouzdane partnere. Uz bolju organizaciju mogli biste da postignete mnogo više. Jedan kolega ili dobar prijatelj očekuje da se zajedno uključite u nove projekte.

Ljubav – Ponekad vam se čini da niko ne razume vaše emotivne probleme. Budite iskreni prema sebi i partneru i prestanite da „dramite“. Uživajte u onome što imate.

Zdravlje – Ne preterujte sa masnom hranom i slatkišima.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Poslovne okolnosti su toliko nestabilne i promenljive da samo brza procena situacije i blagovremena akcija donose dobre rezultate. Sledite logiku jer planeta koja njome upravlja, Merkur, u vašem je znaku. Važno je da pravilno razdvojite poslovne od privatnih interesa kako biste sprečili dodatne komplikacije. Na poslu mnogi pokušavaju da utiču na vas, a vi ste uvereni da se poigravaju vama.

Ljubav – Jasno vam je da ne možete dobiti sve što priželjkujete, ali vi neprekidno smišljate nove strategije osvajanja i ne odustajete lako od svojih ciljeva.

Zdravlje – Više se krećite. Ne preterujte sa alkoholom.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Pohvala, nagrada ili priznanje na vas deluju stimulativno u svakom pogledu. Spremni ste da se oprobate i u nekim izazovnim kombinacijama, jer verujete u svoje sposobnosti i očekujete pozitivne rezultate. Veoma ste ambiciozni i dobro organizovani, spremni da uđete u neke rizične poslove. Ne zamerajte se onima koji jedva čekaju da vas dovedu u neprijatnu situaciju.

Ljubav – Mesec u znaku partnerstva donosi vam prijatne trenutke uz voljenu osobu. Uživajte u svim lepim stvarima koje možete da priuštite sebi i dragim osobama.

Zdravlje – U odličnoj ste formi. Ne preterujte sa kaloričnom hranom.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Da biste ostvarili sve svoje planove, morate da se angažujete na više strana. Imate dobru procenu, ali ne volite da vas neko kontroliše i proverava vaš način poslovanja. Smetaju vam nečiji negativni komentari. Previše očekujete onih koji su prilično neiskusni u poslu. Tranzit Sunca vam ne odgovara naročito za poslove u javnosti.

Ljubav – U odnosu sa partnerom ne pristajete na nove uslove ili na neki vid emotivne ucene. Izbegavajte svađe.

Zdravlje – Prijaće vam da se malo osamite i odmorite od svega.

Izvor:novosti.rs Astrolog Mihailo Čukić

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR