TOTALNA DOMINACIJA: Grockainfo.com najčitaniji i u 2015 godini

0
1122
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Opraštajući se od protekle godine došlo je vreme da s ponosom sumiramo rezulate da je i u 2015 godini Grockainfo.com  ubedljivo najpraćeniji i najčitaniji sajt na opštini Grocka.

Grocka Info, prvi informativni sajt na teritoriji naše opštine, i nadalje beleži rekordnu praćenost i čitanost, te nastavlja da bude uzor ostalima.

Bio je prvi sajt ove vrste, a i dalje je najbolji i najčitaniji. Tekstovi objavljivani na našem sajtu su i tokom 2015. godine bili izuzetno praćeni i čitani, i potvrdilo se da naše sugrađane daleko najviše zanimaju aktuelne vesti sa teritorije opštine, a koje nemaju priliku da čuju, vide ili pročitaju u drugim medijima.

U tom smislu je Grocka Info na usluzi svojim čitaocima, izlazeći u susret potrebama sugrađana za pravovremenom informacijom, ilustrovanom reportažom i obaveštenjem. Tokom 4.5 godine svoga postojanja pokazao se kao dosledan, efikasan, blagovremen i objektivan. U 2015. godini akcenat u radu je bio na lokalnim vestima, i to iz svih oblasti života, kao što su sport, kultura, privreda, infrastrukturni radovi i ostala žiteljima bitna aktuelna dešavanja.

Ponovo se potvrdilo da su pozitivne priče i uspesi pojedinaca i kolektiva bili čitaniji i interesantniji publici od političkih prepucavanja i vesti sa prefiksom “skandalozno”. Grocka info sajt konkurenciju gotovo da nema, naročito kada je u pitanju blagovremen i neselektivan pristup informacijama.

U zbiru naših profila, grupa i stranica prati nas preko 45.000 korisnika fejsbuka, dnevno naš sajt poseti oko 2000 čitalaca, što će reći da mesečno GrockaInfo u proseku beleži oko 100.000 pregleda.

Rejting našeg sajta po alexa.com na dan 31.12.2015, po njemu naša nazovi konkurencija ima daleko manju citanost, čak 4 do 10 puta.

Untitled
Rejting našeg sajta po alexa.com na dan 31.12.2015

Grocka info će se i u narednoj godini oslanjati na potrebe čitalaca za pravovremenom informacijom, reportažama i vestima sa naše teritorije koje se tiču svih stanovnika i našeg svakodnevnog života. Redakcija Grocka Info portala se zahvaljuje čitaocima na ukazanom poverenju i podršci, jer zahvaljujući Vama mi i dalje sa istim elanom radimo i trajemo. Takođe se zahvaljujemo našim čitaocima koji nam dostavljaju informacije, ukazuju na probleme, ili pak na svoje uspehe, koje mi sa zadovoljstvom objavljujemo, jer se dotiču svih nas. I nadalje ćemo zajedno proslavljati uspehe, ali i zajednički rešavati i tekuće probleme.

U novoj godini želimo Vam sve najbolje, da Vam se ostvare svi planovi i naumi, a pre svega želimo dobro zdravlje kako vama, tako i vašim porodicama. Srećna Vam nova 2016 godina!!!

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR