Nedeljni horoskop: Period od 24. do 30.januara

0
Mesečni horoskop za novembar

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Konačno možete da odahnete. Ove nedelje Merkur kreće normalnim hodom, pa je i poslovna komunikacija olakšana. Ako vas neko kritikuje, ne padajte odmah u vatru nego smigerno iznesite svoje argumente. Iskoristite priliku da poboljšate svoj poslovni rejting i potrudite se da uspostavite dobre odnose sa svim saradnicima i kolegama. Nema razloga za ljutnju i rasprave.

Ljubav – Neko je uzburkao vaša osećanja i jedva čekate da da se ponovo nađete u društvu te osobe. Uskoro ćete biti u prilici da ostvarite svoje ljubavne snove. Budite strpljivi.

Zdravlje – Dobro se osećate i nema razloga da toliko brinete o zdravlju. Opustite se i uživajte u životu.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Bićete u prilici da utičete na važne poslovne dogovore ili da ostavite pozitivan utisak na nadređene. Vaše kreativne ideje nailaze na opšte odobravanje, što vam donosi veliko olakšanje. Okupirani ste obavezama, ali i dalje pokušavate da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena za uživanje. Ne ulazite u rasprava sa kolegama. Mogući su susreti sa kolegama koje dugo niste videli.

Ljubav – Nema razloga za lažnu skromnost ili nesigurnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da budete zanosni u pravom trenutku. Jedna Vaga sa posla je zainteresovana za vas.

Zdravlje – Glavobolju ne rešavajte lekovima već potražite uzrok.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Svesni ste da neko ugrožava vaše poslovne interese ali vaše polje delovanja je ograničeno, pa morate da se primirite i prihvatite realnost. Uporno insistirate da drugima nametnete svoju volju ali sve više shvatate da ćete i sami morati da se prilagodite novim uslovima rada. Pozicija Merkura vam donosi mnogo novih izazova na poslovnom planu. Očekuju vas vesti iz inostranstva.

Ljubav – U prilici ste da na zaobilazan način ostvarite svoje ljubavne namere, ali nedostaje vam volja da se pokrenete. Kao da tražite novu motivaciju ili očekujete impuls sa druge strane.

Zdravlje – Previše ste napeti. Povedite računa o zdravlju na vreme. Čuvajte se infekcija.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Ne preuveličavajte svoje intelektualne ili praktične sposobnosti jer ćete tako sebi učiniti medveđu uslugu. Sačuvajte dostojanstvo i dobro raspoloženje. Dobro se slažete sa Vagom ili Ovnom i pokušavate da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena za neke druge aktivnosti. Srešćete se sa nekim ko vam je svojevremeno obećao unosan posao. Moguć nastavak sardanje.

Ljubav – Ne bi bilo mudro da se previše opterećujete razmišljanjima o partnerskom odnosu koji je pod znakom pitanja, niti da pravite velike planove za naredni period.

Zdravlje – Budite pažljiviji u saobraćaju, čuvajte se padova.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Puni ste samopouzdanja i trudite se da ostavrite zacrtane ciljeve. Novi uspeh pozitivno utiče na vašu psihološku i materijalnu sigurnost. Mesec vas čini izuzetno praktičnim i vi ste spremni da uđete u aranžman koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju i mogućnost čestih putovanja u inostranstvo. Strelac pokušava da vas nagovori na nov aranžman ili na obnovu prethodnog.

Ljubav – U odnosu sa voljenom osobom, slobodno preuzmite inicijativu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite svog partnera neobičnim idejama. Borite se protiv monotonije u vezi.

Zdravlje – U odličnoj ste psihofizičkoj kondiciji.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Neko vam nudi izvesnu uslugu koja ima skrivenu cenu i dodatno vas obavezuje na određeni ustupak. Izbegavajte sve oblike profesionalnog ucenjivanja kao neprestano takmičenje na poslu. Ne menjajte planove samo zato što na sadašnjem radnom mestu ne obećavaju povećanje plate ili vam se čini da vas ne poštuju dovoljno. Ne brinite, imate na koga da se oslonite.

Ljubav – Osećate se kao izduvan balon, pa delujete pomalo rezignirano pred voljenom osobom. Imate utisak da partneru trenutno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost u ponašanju.

Zdravlje – Prijaće vam neka dodatna fizička aktivnost ili relaksacija.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Previše ste sumnjičavi prema saradnicima i novim poslovnim ponudama. Budite umereniji, zaboravite na prevelike ambicije ili na želju za prisvajanjem tuđih rezultata. Ne bi trebalo da se opterećujete nepotrebnim razmišljanjima o mogućem premeštaju na novo radno mesto jer vaš pretpostavljeni ima u vas veliko poverenje. Neki Blizanac ili Jarac su na vašoj strani. Moguća vest o uplati.

Ljubav – Stalo vam je da nekoga osvojite, ali zbog velike nestrpljivosti činite niz pogrešnih poteza. Smirite se i dobro osmislite sledeće korake.

Zdravlje – Obratite pažnju na ishranu, više se krećite i radite vežbe opuštanja.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Neko bi mogao pogrešno da protumači vašu ambicioznost i naglašen entuzijazam. Ako želite da izbegnete nesporazume, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Trudite se da dobijete u vremenu i da postignete dogovor oko nekog novog posla. Blizanci i Devica, računaju na vas i nadaju se pozitivnom odgovoru, čak i ako se radi o poslu u kome nemate mnogo iskustva.

Ljubav – Potrudite se da ubedite partnera kako dobra volja i pažnja uvek više vrede od svih skupih poklona. Ne štedite nežnost i ljubav. Sledite svoje srce.

Zdravlje – Čuvajte se povreda. Mislite pozitivno. Više se odmarajte.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Sačuvajte prisebnost duha čak i kada vam se čini da stvari izmiču kontroli. Da biste ostali dosledni svojim ciljevima važno je da tačno definišete prioritete i da se pridržavate dogovora sa saradnicima. Planirate put u inostranstvo. Ako ste na bilo koji način prisutni u javnosti možete se nadati uspehu. Merkur u Vodoliji pomaže vam da lakše donesete važne odluke.

Ljubav – Neko iznenada remeti vaše ljubavne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Nije teško osmisliti alternativni plan, ako to zaista želite. Nema razloga za preteranu brigu.

Zdravlje – Kad ostvarite psihološku ravnotežu, nestaće i male zdravstvene tegobe.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Ostanite dosledni sebi i nemojte dozvoliti da vas pokoleba nečija priča ili pogrešan utisak. Važno je da se držite dogovora, i ispunite data obećanja. Očekujete poziv od nekog bivšeg saradnika u znaku Raka, Blizanaca, Vodolije ili Vage. Bićete u prilici da se istaknete u poslu sa jednim Ovnom ili nekom Vagom. Mnoge mogućnosti su pred vam ali vi ih uopšte ne koristite iako niste naročito zadovoljni svojom pozicijom.

Ljubav – U odnosu sa voljenom osobom bolje je da za sada prihvatite utešnu varijantu, što vam nije svojstveno. Budite strpljivi.

Zdravlje – Prijaće vam odmor. Pritisak je posledica poslovnih briga.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Nema potrebe da se ponašate nadmeno prema saradnicima. Budite strpljivi i sačekajte da se smire negativne strasti. Imate mnogo ideja i mnogo obaveza. Oslanjate se na savet jedne Device, Raka ili Vage. Želite da se dogovorite sa Škorpijom ili Ribama u vezi sa zajedničkim projektom na duže staze. Verujete da ste na dobrom putu da rešite neki važan finansijski problem.

Ljubav – Oštar ton ili psihološki pritisak sa vaše strane, izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite taktiku, poslovne probleme ostavite na poslu, i stvari će se preokrenuti u vašu korist.

Zdravlje – Ojačajte imunitet. Pazite na ishranu. Čuvajte leđa.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Izbegavajte da olako dajete obećanja za koja niste sigurni da ćete ih ispuniti. Ulazak Merkura u vaš znak pojačava vašu želju da uradite nešto krajnje originalno. Dobićete priliku da se u razgovoru sa Ribama dogovorite oko nečeg što vas se lično veoma tiče, moguće da se radi o poslu koji bi mogao da vam donese veliku popularnost. Povoljna vest od jednog Lava.

Ljubav – Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu. Uživaćete u razmeni nežnosti sa partnerom.

Zdravlje – Nije loše, ali nije ni sjajno. Malo više discipline i prevencije je neophodno da bi se to ispravilo.

Izvor:novosti.rs

ASTROLOG Mihailo Čukić * 063/359-260

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR