Nedeljni horoskop za period od 10. do 16. januara

0
1435
Mesečni horoskop za novembar
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Mlad mesec u polju karijere donosi pozitivne promene i brojne mogućnosti za lični razvoj i napredovanje. Naglašena intuicija pomoći će vam da lakše prepoznate dobre prilike za nove poslovne poduhvate. Ako se bavite hemijom ili medicinom, očekujte uspeh u pregovorima oko novih poslova. Zračite samopouzdanjem, trudite se da razumete tuđe stavove i da se usaglasite oko važnih pitanja.

Ljubav – U prvoj polovini nedelje mogući sukobi sa partnerom zbog vaše neiskrenosti. Izbegavajte tajne veze i romanse. U drugoj polovini nedelje bićete raspoloženi za druženje i zabavu.

Zdravlje – Ne zanemarujte sportske aktivnosti.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Izbegavajte da se zadužujete, sve dok je Venera u konjunkciji sa Saturnom, u polju tuđeg novca, jer se lako možete naći u problemima nekome niste vratili dug. Budite štedljivi, posebno ako se bavite privatnim poslom. Na poslovnom planu dolazi do poboljšanja. Ako ste nezaposleni, vaš status će se uskoro promeniti. Ponuda za posao o kakvom maštate stiže preko partnera ili prijatelja.

Ljubav – Nikako ne uspevate da se dogovorite sa partnerom oko zajedničkih ciljeva. Imate velike prohteve i očekivanja, što može dovesti do ozbiljnog emotivnog „zahlađenja“ u vezi. Ako ste slobodni, moguća je nova romansa sa Blizancem ili Vagom.

Zdravlje – Bolovi u predelu leđa. Utoplite se.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Tokom ovog perioda uspećete da rešite finansijske probleme koji su vam dugo zadavali brige. Zahvaljujući veštim transakcijama, stabilizovaćete stanje na računu i izvući više koristi od udruživanja sredstava. Vaši poslovni predlozi i ideje biće deklarativno prihvaćeni od strane vaših poslodavaca, ali ćete morati malo da pričekate na njihovo ostvarenje.

Ljubav – Ako želite da sačuvate vezu, izbegavajte rasprave sa partnerom i ne nasedajte na provokacije. Potrudite se da trenutne ljubavne probleme sagledate iz drugog ugla. Prijaće vam društvo osoba rođenih u znaku Riba ili Raka.

Zdravlje – U dobroj ste kondiciji. Opustite se i uživajte.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Zvezde vam trenutno nisu naročito naklonjene, pa izbegavajte putovanja na duže relacije, kao i sklapanje novih poslovnih ugovora sa inostranim partnerima. Ako se bavite uvozom-izvozom, pažljivo proučite zakone. Uspeh je moguć u kupoprodaji nekretnina, ili nekoj drugoj vrsti posredovanja. Ukoliko ste nezaposleni, bićete u prilici da nađete neki honoraran posao.

Ljubav – Bićete svadljivo raspoloženi u prvoj polovini nedelje, pazite da u besu ne kažete nešto zbog čega ćete se kajati. Posle svađa, dolazi smirenje, a ako ste u braku, osećaćete pojačanu bliskost. Ne štedite ljubav.

Zdravlje – Bićete podložni stresu i posledicama koje nosi.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Ostvarićete dobitke kroz dugoročne poslovne projekte, u čemu će vam najviše pomoći vaš odgovoran i savestan pristup radnim zadacima. Uspećete da učvrstite vaše poslovne veze. Tokom ovog perioda uspehu mogu da se nadaju svi koji se bave zanatskim delatnostima ili rade sa decom. Ukoliko planirate samostalni posao, strpite se. Nepovoljan položaj Marsa u Škorpiji ukazuje na konstantne blokade.

Ljubav – Umorili ste se od ugađanja drugima i voleli biste da i vama neko posveti pažnju. U drugoj polovini nedelje bićete u prilici da se sa partnerom dogovorite oko važnih zajedničkih ciljeva.

Zdravlje – Prijaće vam bavljenje sportom.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Sa puno entuzijazma započinjete neki nov poslovni projekat i uspešno rešavate pravne stvari što će vam uveliko olakšati realizaciju zacrtanih ciljeva. Kroz odgovorniji i savesniji pristup obavezama ostvarićete bolju produktivnost u radu. Uspećete da izađete na kraj sa finansijskim problema. Sredite račune i zaostala dugovanja.

Ljubav – Čuvajte se nepromišljenih odluka i poteza u nastupu besa, jer bi u protivnom moglo doći i do raskida veze. Ako ste slobodni, u drugoj polovini nedelje pružiće vam se prilika da započnete skladnu vezu sa osobom koja vam u svemu odgovara.

Zdravlje – Hranite se zdravije i redovnije.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Bićete na velikim iskušenjima, a mogući su i gubici, sve dok je Venera u istom znaku sa Saturnom. Zato je neophodno da postupate obazrivo i da stvari držite pod kontrolom. Ne očekujte da se problemi rešavaju sami. Morate i vi da uložite napor. Sa prijateljima pokrećete neku vrstu alternativnog posla, ili pokrećete dogovore vezane za nove mogućnosti poslovanja.

Ljubav – Dogovore vezane za budućnost veze odložite za kasnije jer vam trenutna situacija ne ide na ruku. Ako ste u braku, uspećete da uspostavite kvalitetniji odnos sa partnerom. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova ljubavna romansa.

Zdravlje – Moguće su probavne smetnje i bolovi u grlu.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Bićete u prilici da uspešno privedete kraju važne poslovne dogovore. Potrudite se da iskoristite sve svoje veze i ubrzate ostvarenje ciljeva. Mars u Škorpiji povećava šanse za uspeh u istraživačkom radu. Uz redovan posao moguć je i honorarni, ali ne bi trebalo da pristajate na sve i svašta. Neophodan oprez oko pravnih pitanja.

Ljubav – Ako ste slobodni, u prvoj polovini nedelje ne bi valjalo da ulazite u novu emotivnu vezu, jer vam ta ljubav neće doneti sreću, već naprotiv, mnošto problema. Ukoliko imate partnera, potrudite se da ga bolje razumete i da mu ugodite.

Zdravlje – Bićete skloni preterivanju u životnim zadovoljstvima.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Bićete vredni i savesni u obavljanju radnih zadataka, a pojačaće se i vaša sposobnost za rad na detaljima. Ipak, budite pažljivi u rešavanju administrativnih stvari. Neke planove i radne zadatke nećete uspeti da ostvarite u planiranom roku. Na poslu možete biti predmet spletki i ogovaranja. U takvim situacijama, potrudite se da ostanete uzdržani. Izbagavajte rasprave.

Ljubav – Moguće su nesuglasice sa partnerom i bližom familijom. Ne padajte odmah u vatru, budite tolerantniji. Ljubaznim ponašanjem uspećete da kod partnera podstaknete pozitivne reakcije. Ako ste slobodni, dobro ćete se slagati sa Jarčevima.

Zdravlje – Moguća je glavobolja.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Lako ćete obavljati sve poslovne obaveze i bićete spremni da preuzmete odgovornije zadatke. Većina vaših urođenih talenata i sposobnosti doći će do boljeg izražaja i ojačaće vaše samopouzdanje. Iskoristite mlad mesec u vašem znaku za plasiranje novih ideja i donošenje važnih odluka. Što pre rešite sve probleme iz prethodnog perioda, tim bolje.

Ljubav – U prvoj polovini nedelje vodićete važne razgovore sa partnerom, ali teško ćete doći do kompromisa. Izbegavajte svađe i teške reči. U rešavanju nesuglasica, pomoći će vam savet jednog zajedničkog prijatelja. Situacija se popravlja krajem nedelje.

Zdravlje – Budite umereni u jelu i piću.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Posvetite veću pažnju rešavanju finansijskih pitanja i izbegavajte nepromišljena ulaganja i velike transakcije. Najviše od svega, izbegavajte da prijateljima pozajmljujete veće sume novca. Mogući su problemi u odnosu sa jednim saradnikom ili saradnicom, obratite pažnju na komunikaciju u pisanom obliku. Vratite dugove na vreme i pazite šta potpisujete.

Ljubav – Moguće su nesuglasice sa partnerom oko zajedničkih finansija. U drugoj polovini nedelje, imaćete više vremena za skladne intimne trenutke. To će vam pomoći da produbite međusobno poverenje. Ako ste slobodni, moguća avantura.

Zdravlje – Osetljivo vam je grlo.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Bićete u prilici da poboljšate i učvrstite poslovne veze i odnose sa saradnicima. Ipak, budite oprezni, jer trenutni položaj Merkura ukazuje na moguće nesuglasice u timskom radu i tajna neprijateljstva. Ne menjajte ništa na poslu, ma koliko bili iznervirani nekim dešavanjima. Dobitke možete da ostvarite kroz rad u zdravstvu i uslužne delatnosti.

Ljubav – Budite tolerantniji, pazite šta pričate i potrudite se da sačuvate dobru komunikaciju sa partnerom, ma koliko vam to bilo teško. Krajem nedelje stiže „otopljenje“ u odnosima sa bližnjima.

ZDRAVLjE – Ojačajte imunitet i krvnu sliku.

Izvor: novosti.rs ASTROLOG Mihailo Čukić * 063/359-260

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR