Vinča i Leštane ostaju bez vode u četvrtak i petak

0
937
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Naselje Višnjička banja u četvrtak bez vode, a Vinča i Leštane ostaju bez vode i u četvrtak i petak. Pojedini stanari na Vračaru ostaće bez vode u petak.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Grocka, Vinča i Leštane ostaće bez vode od četvrtka, 21. januara, od 8 časova do petka, 22. januara, do 6 časova, saopštili su danas iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Potrošači u Višnjičkoj banji ostaće bez vode u četvrtak od 9 do 12 časova, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula.

 

Radovi na vodovodnoj mreži na Vračaru

Potrošači u Ulici Svetog Save, između Slavije i Ulice kneginje Zorke, ostaće bez vode u petak, 22. januara, od 8.30 do 14 časova, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, saopšteno je danas iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Za najnužnije potrebe obezbeđena je auto-cisterna, a iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ na telefon 3606-606, kao i na sajtu www.bvk.rs .

Izvor : Studio B

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR