GROCKA: Održana konvencija Samostalnog DSS-a (FOTO)

0
1385
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U velikoj sali GO Grocka odrzana je konvencija politickog pokreta Samostalni DSS.

Pred prepunom skupstinskom salom skupu se prvi obratio i pozdravio sve one koji su dosli da podrze Samostalni DSS, predsednik Opstinskog odbora SDSS-a, gospodin Spasoje Zivanovic.O razlozima za formiranje i dalje delovanje ovog politickog pokreta govorio je potpredsednik Samostalnog DSS,gospodin Nebojsa Bakarec.

Bakarec je istakao da Samostalni DSS nastavlja politiku izvornog DSS-a Vojislava Kostunice i da je to razlog zbog koga je i on,kao jedan od osnivaca DSS-a i jedan od najblizih Kostunicinih saradnika,pristupio sada Samostalnom DSS-u.

Prisutnima  se obratio i predsednik i osnivac Samostalnog DSS-a, zamenik gradonacelnika Beograda, gospodin Andreja Mladenovic. Mladenovic je govorio o konkretnim rezultatima koji su postignuti u prethodnom periodu na nivou grada i opstine Grocka, zahvaljujuci odlicnoj saradnji izmedju gradskih i opstinskih vlasti, kao i o planovima i projektima koji ce se realizovati u narednom periodu,a koji su od posebne vaznosti za gradjane opstine Grocka.

-Najvazniji planirani projekti za opstinu Grocka odnose se na infrastrukruru.Nasipanje seoskih i nekategorisanih puteva je vec u toku i radovi ce se intenzivnije nastaviti sa lepsim vremenom. Zatim je u planu i sirenje vodovodne i kanalizacione mreze, kao i postavljanje sistema za navodnjavanje u delovima opstine u kojima se stanovnistvo bavi pretezno poljoprivredom- istakao je Mladenović

Predsednik Samostalnog DSS-a posebno je pozdravio prisutne goste iz SNS-a, predsednika opstine Grocka gospodina Stefana Dilberovica, zamenicu predsednika opstine gospodjicu Jasminu Mandic, zamenika predsednika Skupstine Zorana Kostica, kao i predsednika OO Pokreta socijalista gospodina Vladana Trajkovića i  Blazu Stojanovica predsednika GG Nas covek.

– Samostalni DSS ce na narednim izborima ucestvovati na zajednickoj listi sa Srpskom naprednom strankom sa kojom je i do sada imao dobru i konstruktivnu saradnju, kako u gradu Beogradu, tako i u opstini Grocka, istakao je na kraju svog obracanja Andreja Mladenovic.

Na skupu je nastupio i hor Muzicke skole iz Grocke i mladi talentovani violinista Luka Djordjevic. Konvencija je zavrsena nakon dvosatnnog izlaganja ucesnika prigodnim koktelom u holu opstine i razgovorom sa gradjanima.

Još fotografija OVDE

_DSC7579

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

_DSC7618

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

_DSC7608 _DSC7590

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR