Prilog o lepotama Grocke u čuvenoj emisiji SAT (VIDEO)

0
1137
NextWEB hosting
Za sve koji su propustili da premijerno uživaju u lepim prizorima iz Grocke, evo priloga koji je emitovan u okviru emisije SAT, u nedelju 28. februara od 15h.
Snimateljska ekipa emisije SAT nedavno je obišla Grocku, i kopnom i vodom, tragom zanimljive turističke priče.U emisiji s tradicijom, koja se emituje već decenijama na prvom kanalu RTS-a, Grocka je predstavljena kao predlog turističke destinacije bogate raznovrsnim sadržajima, koju vredi posetiti.
NextWEB hosting

Posebno su ih zanimali aktuelni kulturno-turistički sadržaji, kao i sadržaji na reci, pa su tu svoje mesto našli Centar za kulturu Grocka sa Rančićevom kućom, zaštićenim spomenikom narodnog neimarstva, Arheološko nalazište u Vinči i Dunavski kej u Grockoj, vidikovci Grocke s pogledom na lepotu prirode poput panorama restorana Vinogradi, centar naselja i čuvena ambijentalna celina „Gročanska čaršija“, sportski i rekreativni klubovi kao što su konjički klub „Urban kauboj“, nautički i ribolovni klub u Grockoj sa prizorima marine…

Već punih 25 godina emisija SAT prati aktuelne i korisne informacije iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma. Iako prepoznatljiva po svojim predstavljanjima najnovijih automobila, i temama iz bezbednosti saobraćaja, SAT čine i originalne turističko-saobraćajne reportaže i rad na otkrivanju turističkih bisera Srbije.

Urednik i voditelj emisije SAT je Mirko Alvirović

12191834_10208174984156039_5581545580459802158_n

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR