Veliki broj intervencija, poginuo motociklista na kružnom putu kod Bubanj potoka, okršaji vatrenim oružjem

0
763
NextWEB hosting
NextWEB hosting

BEOGRAD – Hitna pomoć je noćas imala neubičajeno veliki broj intervencija, jedan motociklista je poginuo i više lica je povređeno u saobraćajnim nesrećama dok su tri osobe povređene u okršajima vatrenim i hladnim oružjem.

Hitna pomoć je intervensala 144 puta, od kojih 24 na javnom mestu, dogodile su se 4 saobraćajne nesreće a u jednoj od njih je poginuo motocilista, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Trideset devetogodišnji motociklista je poginuo u saobraćajnoj nesreći prilikom sudara sa vozilom na kružnom putu od Bubanj potoka ka motelu Hiljadu ruža.

Prethodno, u saobraćajnoj nesreći u ulici Vitezova Karađorđeve zvezde povređen je i jedan biciklista, dvadesetogodišnji mladić. On je prevezen na VMA.

U saobraćajnoj nesreći na uglu Batutove i Dimitrija Tucovića, lakše je povređen muškarac koji nije želeo da bude zbrinut u bolnici.

U saobraćajnoj nesreći u ulici Jurija Gagarina, ispred broja 35 povređen je pešak. Reč je o muškarcu od oko 34 godine koji je prevezen na VMA.

Tokom noći u dva incidenta s vatrenim oružjem povređene su tri osobe.

Jedan muškarc od 45 godina je zadobio prostrelnu radnu desnog plućnog krila u ulazu zgrade u ulici Miloja Zakića 7. Povređeni je prevezen na VMA.

Odmah iza ponoći u ulici Salvadora Aljendea dve osobe su povređene u okršaju vatrenim i hladnim oružjem. Muškarac od 46 godina zadobio je povređu desnog stopala i prevezen je na VMA a druga ekipa je zbrinula muškarca od 35 godina koji je zadobio povrede oštrim predmetom u predelu vrata.

Pomoći su tokom noći najviše tražili građani sa hipertenzijom, primećena je pojačana agresivnost kod mlađih psijatrijskih bolesnika, a javljali su se i astmatičari i srčani bolesnici.

Juče tokom dana Hitna pomoć je intervenisala 141 put od kojih 43 puta na javnom mestu, a dogodile su se 4 saobraćajne nesreće.

Izvor:Tanjug

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR